ΓΔ: 1273.48 0.25% Τζίρος: 70.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Trastor

Trastor: Απέκτησε κτίριο γραφείων στο Μαρούσι έναντι 27 εκατ. ευρώ

Η Trastor αυξάνει το αποτύπωμά της στην αγορά ακινήτων γραφείων που βλέπουν τα ενοίκια να ενισχύονται. Με την προσθήκη του νέου κτιρίου, το χαρτοφυλάκιο της εισηγμένης έχει πλέον επιφάνεια 65.000 τμ..

Συνεχίζεται η έντονη κινητικότητα που καταγράφει η Trastor στην αγορά ακινήτων και μετά την πώληση γηπέδου στον Αλμυρό Βόλου, ανακοίνωσε την αγορά κτιρίου στο Μαρούσι, έναντι 27,05 εκατ. ευρώ, με τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας να εκφράζει την ικανοποίηση του. Πλέον η επιφάνεια του χαρτοφυλακίου της Trastor φτάνει τα 65.000 τ.μ..

Όπως αναφέρει η εισηγμένη στην ανακοίνωσή της

H Trastor A.E.E.A.Π. ανακοινώνει την κατακύρωση σε αυτήν μέσω διαδικασίας ελεύθερης πώλησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Πολ.Δ., αυτοτελούς κτιρίου γραφείων συνολικού εμβαδού 16.795 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στο Μαρούσι Αττικής επί της συμβολής των οδών Σωρού 18-20 και Αμαρουσίου-Χαλανδρίου. 

Το τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου ανήλθε σε 27.050.000 ευρώ. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Τάσος Καζίνος, με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω επένδυσης, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την ολοκλήρωση μίας ακόμη επένδυσης στο επιχειρηματικό κέντρο του Αμαρουσίου, αποκτώντας ένα εμβληματικό κτίριο γραφείων άψογης αρχιτεκτονικής και αισθητικής που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον επιχειρηματικό άξονα των βορείων προαστίων. Με την προσθήκη αυτή η Εταιρεία συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους θεσμικούς ιδιοκτήτες γραφείων με προνομιακά χαρακτηριστικά, έχοντας στην εν λόγω περιοχή ένα χαρτοφυλάκιο συνολικής επιφάνειας 65.000 τ.μ. Καθώς η αγορά των γραφείων εισέρχεσαι στο νέο οικονομικό της κύκλο με κύριο άξονα τον ρυθμό αύξησης των ενοικίων, η Εταιρεία με τη νέα ισχυρή μετοχική της σύνθεση, θα συνεχίσει απρόσκοπτα την επιτυχημένη επενδυτική της στρατηγική προστιθέμενης αξίας για τους μετόχους της»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Trastor: Έκτακτη ΓΣ με πρόταση για αύξηση κεφαλαίου έως 75 εκατ. ευρώ

Εκτός από την πρόταση για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η έκτακτη Γενική Συνέλευση καλείται να αποφασίσει τόσο για την παροχή ειδικής άδειας για την απόκτηση ακινήτου, όσο και για την εκλογή νέου ΔΣ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Trastor: Στα 419,2 εκατ. ευρώ η αξία του χαρτοφυλακίου στο α' εξάμηνο

Σημαντική αύξηση κατά 25,5% σημείωσαν τα έσοδα του ομίλου στο πρώτο εξάμηνο τα οποία ανήλθαν σε 12,6 εκατ. ευρώ. Η ραγδαία αύξηση των επιτοκίων της ΕΚΤ είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους δανεισμού.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επένδυση της Trastor στα logistics απέκτησε την ΠΗΛΕΑΣ για 9,65 εκατ.

Η Πηλέας έχει στην ιδιοκτησία της αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 44.991 τ.μ., στον Ασπρόπυργο Αττικής επί του οποίου έχει ανεγερθεί νέο, υψηλής ενεργειακής απόδοσης συγκρότημα logistics 22.234 τ.μ.