Φώτο: Shutterstock

Πρόταση Emma Capital για εξαγορά της VIVARTIA

Η MARFIN INVESTMENT GROUP επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για εξαγορά της VIVARTIA από την Emma Capital με ανακοίνωσή της και εξηγεί γιατί δεν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή.

Την εκδήλωση ενδιαφέροντος ενδιαφέρον της Emma Capital για εξαγορά της Vivartia επιβεβαίωσε η MARFIN INVESTMENT GROUP,  σημειώνοντας ότι δεν προχώρησαν οι σχετικές συζητήσεις, καθώς βρίσκεται σε αποκλειστικές συζητήσεις για την αναχρηματοδότηση του εταιρικού δανεισμού της με επενδυτικά κεφάλαια.

Η ανακοίνωση της MIG

«Κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με δημοσιεύματα του Τύπου, η MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ επιβεβαιώνει ότι υπήρξε αποδέκτης μη δεσμευτικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπό όρους από την «EMMA CAPITAL LIMITED» για την εξαγορά έως και του συνόλου του ποσοστού συμμετοχής της (92,1%) στην «VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.».

Η Εταιρία έχει ήδη ενημερώσει την ενδιαφερόμενη ότι δεν είναι σε θέση κατά το τρέχον διάστημα να εισέλθει σε συζητήσεις για το περιεχόμενο της ως άνω μη δεσμευτικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δεδομένου ότι, όπως έχει ήδη ανακοινώσει στο επενδυτικό κοινό (1.8. και 8.8.2019), ευρίσκεται σε αποκλειστικές συζητήσεις για την αναχρηματοδότηση του εταιρικού δανεισμού της με επενδυτικά κεφάλαια, στο πλαίσιο των οποίων παρέχονται οι συνήθεις στις περιπτώσεις αυτές πληροφορίες για την διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου.

Η Εταιρία θα προβαίνει σε ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, εφόσον προκύπτει οποιαδήποτε ανακοινώσιμη πληροφορία».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ