ΓΔ: 1270.35 -0.39% Τζίρος: 95.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Πρόταση Emma Capital για εξαγορά της VIVARTIA

Η MARFIN INVESTMENT GROUP επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για εξαγορά της VIVARTIA από την Emma Capital με ανακοίνωσή της και εξηγεί γιατί δεν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή.

Την εκδήλωση ενδιαφέροντος ενδιαφέρον της Emma Capital για εξαγορά της Vivartia επιβεβαίωσε η MARFIN INVESTMENT GROUP,  σημειώνοντας ότι δεν προχώρησαν οι σχετικές συζητήσεις, καθώς βρίσκεται σε αποκλειστικές συζητήσεις για την αναχρηματοδότηση του εταιρικού δανεισμού της με επενδυτικά κεφάλαια.

Η ανακοίνωση της MIG

«Κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με δημοσιεύματα του Τύπου, η MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ επιβεβαιώνει ότι υπήρξε αποδέκτης μη δεσμευτικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπό όρους από την «EMMA CAPITAL LIMITED» για την εξαγορά έως και του συνόλου του ποσοστού συμμετοχής της (92,1%) στην «VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.».

Η Εταιρία έχει ήδη ενημερώσει την ενδιαφερόμενη ότι δεν είναι σε θέση κατά το τρέχον διάστημα να εισέλθει σε συζητήσεις για το περιεχόμενο της ως άνω μη δεσμευτικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δεδομένου ότι, όπως έχει ήδη ανακοινώσει στο επενδυτικό κοινό (1.8. και 8.8.2019), ευρίσκεται σε αποκλειστικές συζητήσεις για την αναχρηματοδότηση του εταιρικού δανεισμού της με επενδυτικά κεφάλαια, στο πλαίσιο των οποίων παρέχονται οι συνήθεις στις περιπτώσεις αυτές πληροφορίες για την διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου.

Η Εταιρία θα προβαίνει σε ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, εφόσον προκύπτει οποιαδήποτε ανακοινώσιμη πληροφορία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μπάρμπα Στάθης: Eξαγορά του 80% της εταιρείας ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ

Το 2022 η Χαλβατζής Μακεδονική είχε κύκλο εργασιών 12,33 εκατ. ευρώ, έναντι 9,92 εκατ. ευρώ το 2021. Τα κέρδη προ φόρων της αυξήθηκαν κατά 24,32% σε ετήσια βάση, ξεπερνώντας τα 1,24 εκατ. ευρώ για το σύνολο του προηγούμενου έτους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Vivartia: To 70% της εταιρείας Κουρέλλας εξαγόρασε η Δέλτα

Με την προσθήκη των προϊόντων, της τεχνογνωσίας, του ανθρώπινου δυναμικού, του δικτύου και του οράματος της Κουρέλλας, η Δέλτα ενισχύει τον στρατηγικό της στόχο για τη διάθεση περισσότερων επιλογών καλής διατροφής.
DELTA
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Vivartia: Εξαγορά τυροκομικής μονάδας στα Γρεβενά από την ΔΕΛΤΑ

Η εταιρεία που εξαγόρασε η ΔΕΛΤΑ είναι η Κουρέλλας ΑΕ και είναι μια σύγχρονη τυροκομική μονάδα στα Γρεβενά, με 90% εξαγωγική δραστηριότητα. Διαθέτει τυροκομείο 4.000 τ.μ. και εργοστάσιο ζωοτροφών 3.000 τ.μ..