ΓΔ: 1275.34 -0.37% Τζίρος: 79.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Carrefour-Super-Market-Ellada
Φωτο: Carrefour

Συνεργασία Carrefour με την Bewise για το σούπερ μάρκετ του μέλλοντος

O Όμιλος απευθύνθηκε στην BEWISE θέτοντας ως προαπαιτούμενο την υλοποίηση του οράματος της εταιρίας για το σουπερμάρκετ νέας εποχής.

Η γαλλική αλυσίδα σουπερμάρκετ Carrefour επιστρέφει στην Ελλάδα ύστερα από 10 χρόνια, θέτοντας ως στόχο την τοποθέτηση και ανάπτυξη των σημάτων της στην ελληνική επικράτεια. Τα πρώτα καταστήματα θα ανοίξουν στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι του 2022.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος απευθύνθηκε στην BEWISE θέτοντας ως προαπαιτούμενο την υλοποίηση του οράματος της εταιρίας για το σουπερμάρκετ νέας εποχής, του οποίου οι βασικές λειτουργίες, όπως management, monitoring και reporting θα πρέπει να εξυπηρετούνται από μία κεντρικοποιημένη και Cloud based λύση για όλα τα καταστήματα αλλά και τα κεντρικά γραφεία του οργανισμού.

Η BEWISE, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες της πλατφόρμας Fortinet Security Fabric, απάντησε με εξειδικευμένες λύσεις state-of-the-art τεχνολογιών, επιτυγχάνοντας μία ολοκληρωμένη λύση, που καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη, όπως :

 • Την ανάγκη για Cloud Management και centralized security orchestration, που απαντήθηκαν με FortiManager Cloud,
 • Τις ανάγκες για Monitoring, Reporting και Security Loggining που καλύφθηκαν πλήρως με το προϊόν FortiAnalyzer Cloud με SOCaaS,
 • Την ανάγκη ολικής ασφάλειας των καταστημάτων, καθώς και της SD-WAN διασύνδεσής τους, που υλοποιήθηκαν μέσω FortiGate UTMs, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα όλα τα next generation security features,
 • Το αίτημα για παροχή ασύρματης σύνδεσης (wifi) για τις ανάγκες του καταστήματος αλλά και των επισκεπτών, τα οποία απαντήθηκαν με FortiNet Access Points.
 • Τέλος, τη διασύνδεση των συσκευών IOT, των καμερών, των access points και όλων των τερματικών συσκευών για τα οποία προτάθηκαν Forti Switches PoE.

Τα οφέλη που θα αποκομίσει το Carrefour για την επέκτασή της είναι:

 • Υψηλές ταχύτητες τόσο προς το εταιρικό δίκτυο όσο και προς το διαδίκτυο ή cloud
 • Υψηλή διαθεσιμότητα & Αυτόματη Επιλογή βέλτιστης διαδρομής μεταξύ WAN κυκλωμάτων
 • Ενσωματωμένο Security & Compliance τόσο για το WAN όσο και για το LAN της Carrefour
 • Ευκολία στην  υιοθέτηση Cloud εφαρμογών (MS Teams, WebEx, Zoom, O365, Youtube, Oracle).
 • Performance - SLA σε επίπεδο εφαρμογής (O365, SAP, Oracle, VoIP)
 • Εύκολη διαχείριση, zero-touch deployment και ορατότητα σε επίπεδο security. 
 • Χαμηλό κόστος κτίσης & χρήσης (TCO)
   

Από την πλευρά του ο Βασίλης Στασινούλιας, CEO της Retail & more ανέφερε ότι «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι Έλληνες καταναλωτές θα ζήσουν την εμπειρία ενός πρωτοποριακού omnichannel οικοσυστήματος, που θα προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, προσβάσιμα σε όλους. Απευθυνθήκαμε στην BEWISE, προκειμένου να μας προτείνουν εξειδικευμένες, ολοκληρωμένες λύσεις που θα εξυπηρετούσαν το όραμά μας για καινοτομία και για διευκόλυνση τόσο του τελικού πελάτη όσο και των ομάδων των υπαλλήλων μας».

H ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών πληροφορικής της BEWISE βοηθά τους οργανισμούς να μεταμορφώσουν ψηφιακά τις δραστηριότητές τους και να προσφέρει τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους, με εμπειρία και γνώση σε Νetwork και Security προϊόντα. Με γραφεία στην Ελλάδα και την Κύπρο, η καινοτομία είναι το σήμα κατατεθέν της BEWISE η οποία με αξιοπιστία και ασφάλεια υλοποιεί πολλά έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Cybersecurity σε Ελλάδα, Κύπρο και Δυτική Ευρώπη (Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Ισπανία και Ιταλία).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

SYNKA: Πώς κινήθηκαν πωλήσεις και κέρδη στην πρώτη συγκατοίκηση με Μασούτη

Παρθενική χρήση το 2022 για την ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε., την εταιρεία που προέκυψε από την είσοδο της Μασούτης στα καταστήματα της πρώην συνεταιριστικής αλυσίδας στην Κρήτη.
Supermarket
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Carrefour αναπτύσσει καταστήματα στην αγορά της Βουλγαρίας

Η Retail & More, η οποία έχει αναλάβει το Master Franchise της Carrefour στην Ελλάδα από το 2022, βρίσκεται ήδη σε επαφές με εταιρίες της Βουλγαρίας για την ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchise).
Carrefour
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Carrefour συνεργάζεται με Retail & More για καταστήματα στη Βουλγαρία

Η Retail & More, η οποία έχει αναλάβει το Master Franchise της Carrefour στην Ελλάδα από το 2022, βρίσκεται ήδη σε επαφές με εταιρίες της Βουλγαρίας για την ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchise).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εντάσσεται στην Ένωση Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Πρόκειται για μία αλυσίδα με σταθερή πορεία ανάπτυξης και θετικό αποτύπωμα στην ελληνική αγορά από το 1948. Σήμερα λειτουργεί 450 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί περισσότερους από 3.500 εργαζομένους.