ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:04:52 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: Μπλε Κέδρος

Μπλε Κέδρος: Πλειοδότησε για ξενοδοχείο στο Ρίο, 1,8 εκατ. ευρώ το τίμημα

Eντός των προσεχών εβδομάδων αναμένεται η ολοκλήρωση των διαδικαστικών ενεργειών για την απόκτηση του ακινήτου στο Ρίο στον Οικισμό Αραχωβίτικα του Νομού Αχαΐας.

Η Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει ότι σήμερα, την 29.07.2022, πλειοδότησε για την απόκτηση ξενοδοχειακού συγκροτήματος 5.801 τ.μ. σε παραθαλάσσιο οικόπεδο 20.673 τ.μ. στο Ρίο στον Οικισμό Αραχωβίτικα του Νομού Αχαΐας.

Το τίμημα που προσέφερε η εταιρεία ανήλθε σε 1,8 εκ. ευρώ ενώ, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, εντός των προσεχών εβδομάδων αναμένεται η ολοκλήρωση των διαδικαστικών ενεργειών για την απόκτηση του παραπάνω ακινήτου.

Πριν από μερικές εβδομάδες η εταιρεία είχε ανακοινώσει και την απόκτηση οικοπέδου 4.710,66 τ.μ. επί του οποίου έχει ανεγερθεί πολυώροφη οικοδομή, συνολικής επιφανείας 7.279,45 τ.μ.,στη Μεταμόρφωση, με το τίμημα της συναλλαγής να φτάνει τα 2,6 εκατ. ευρώ και η εταιρεία με την αγορά αυτή σηματοδοτεί την είσοδό της στον τομέα των αποθηκευτικών και βιομηχανικών χώρων

O κ. Στυλιανός Αλεξίου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΕΕΑΠ , με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω επένδυσης, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την περεταίρω διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της εταιρείας μας με την επιτυχημένη απόκτηση του εξαιρετικού αυτού ακινήτου. Το προσφερόμενο τίμημα διαμόρφωσε την τιμή αγοράς σε ιδιαίτερα ελκυστικό επίπεδο, συγκεκριμένα κάτω από 400€/τ.μ. Η νέα μας επένδυση σηματοδοτεί την επέκταση της Εταιρείας μας στον τομέα των αποθηκευτικών και βιομηχανικών χώρων».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μπλε Κέδρος: Στις 14 Ιουνίου στο ταμπλό του ΧΑ με τιμή έναρξης 2,25 ευρώ

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, τα έσοδα της Δημόσιας Προσφοράς ανέρχονται σε 16,2 εκατ. ευρώ και τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την ανέγερση ξενοδοχείου στην περιοχή της Ακρόπολης και τουριστικής μονάδας στη Μονεμβασιά.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μπλε Κέδρος: Μεταξύ 2,18 - 2,45 ευρώ η τιμή διάθεσης των μετοχών

Ταυτόχρονα με τον καθορισμό της Τιμής Διάθεσης, θα αποφασιστεί και η οριστική κατανομή των Νέων Μετοχών. Σε κάθε περίπτωση, η Τιμή Διάθεσης θα καθορισθεί εντός του παραπάνω αναφερόμενου δεσμευτικού εύρους τιμών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Prodea Investments: Στα 73,5 εκατ. ο κύκλος εργασιών με άνοδο 13,2%

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της, η εύλογη αξία των ακινήτων υπό διαχείριση ανήλθε σε 2.617,6 εκατ. ευρώ καταγράφοντας αύξηση 6,6% σε σχέση με το τέλος του 2021 που ήταν στα 2.445,4 εκατ. ευρώ.