ΓΔ: 876.71 0.14% Τζίρος: 7.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:31:31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: INTRALOT

Με 32,9% η Standard General μετά την αύξηση κεφαλαίου της Intralot

Η CQ Holding Company, ελεγχόμενη από την Standard General Management κατέχει συνολικά 122.182.840 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας, που αντιστοιχούν στο 32,90% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Intralot.

Στην CQ Holding Company, Inc, εταιρεία ελεγχόμενη από την Standard General Management, LLC πέρασε το 32,90% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Intralot μέσω της συμμετοχής της στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση: Η Intralot κατόπιν γνωστοποιήσεων που έλαβε από τον κ. Soohyung Kim και την εταιρεία “Acme Amalgamated Holdings, LLC” την 1.8.2022, ανακοινώνει ότι η εταιρεία με την επωνυμία “CQ Holding Company, Inc.”, δεόντως συσταθείσα και υφιστάμενη σύμφωνα με τους νόμους του Delaware, απέκτησε 122.182.840 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας και τα αντίστοιχα δικαιώματα ψήφου, που αντιπροσωπεύουν το 32,90% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, μέσω της συμμετοχής της στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Με βάση τα παραπάνω, η CQ Holding Company, Inc. κατέχει συνολικά 122.182.840 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας, που αντιστοιχούν στο 32,90% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Η CQ Holding Company, Inc. είναι εταιρεία ελεγχόμενη από την “Standard General Management, LLC”, η οποία με την σειρά της είναι ελεγχόμενη από την “Acme Amalgamated Holdings, LLC”, η οποία τελικά είναι ελεγχόμενη από τον κ. Soohyung Kim.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intralot: Ξεκινά τη Δευτέρα η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών

Οι Νέες Μετοχές που προέκυψαν από την Αύξηση θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και στους λογαριασμούς αξιογράφων των δικαιούχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) κατά την ημερομηνία έναρξης της διαπραγμάτευσής τους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intralot: Απόκτηση μετοχών της Intralot US Securities BV από μετόχους μειοψηφίας

Τα κεφάλαια για την συναλλαγή αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με δικαίωμα προτίμησης της εισηγμένης εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών Intralot, η οποία ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουλίου 2022.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιτυχία στην αύξηση της Intralot, το 54,8% κάλυψε η Standard General

Ως σημαντικό ορόσημο του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας χαρακτηρίζει την κάλυψη της ΑΜΚ ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intralοt κ. Σωκράτης Κόκκαλης. Η εταιρεία άντλησε 129,2 εκατ. ευρώ.