ΓΔ: 1464.39 0.46% Τζίρος: 72.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
JYSK

Διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων της στην ελληνική αγορά η JYSK

Η ανάπτυξη του δικτύου της JYSK δεν σταματάει καθώς το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα.

Δύο νέα καταστήματα σε Σαλαμίνα και Βέροια, εγκαινιάζει την Τετάρτη 31 Αυγούστου η διεθνής αλυσίδα από τη Δανία JYSK. Η JYSK διαθέτει πλέον 54 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr, λίγες μέρες πριν από τη συμπλήρωση επτά χρόνων λειτουργίας της στην Ελλάδα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα πρώτα βήματα της JYSK στην Ελλάδα συνέπεσαν με μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την οικονομία της χώρας μας ενώ στα επτά χρόνια που μεσολάβησαν έως σήμερα προέκυψαν πολλές ακόμα δυσκολίες με πιο πρόσφατες αυτές της πανδημίας και των συνεχόμενων lockdowns αλλά και της ενεργειακής κρίσης. Παρόλα αυτά το πλάνο ανάπτυξης της JYSK έτρεξε χωρίς καθυστέρηση κι έτσι μετά από το άνοιγμα των δύο νέων καταστημάτων σε Σαλαμίνα και Βέροια το δίκτυο της JYSK θα αριθμεί πλέον 54 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας. Παράλληλα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr που αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και συνεχίζει να συμμετέχει με ποσοστό άνω του 10% στο συνολικό τζίρο της εταιρείας.

Η ανάπτυξη του δικτύου της JYSK δεν σταματάει καθώς το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα. Ταυτόχρονα με το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK προχωράει στη ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τον Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας: «Τα εγκαίνια των δύο νέων καταστημάτων μας σε Σαλαμίνα και Βέροια αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να γιορτάσουμε το τέλος μιας ακόμα πολύ επιτυχημένης οικονομικής χρονιάς. Το νέο οικονομικό έτος που αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει με όλο τον οργανισμό σε εγρήγορση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου μας και προσπάθεια για βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών μας, είτε επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους σε ένα από τα καταστήματά μας, είτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα JYSK.gr».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

JYSK
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ράλι ανάπτυξης από την αλυσίδα JYSK στην Ελλάδα και μέσα στο 2023

Η δανέζικη αλυσίδα επίπλων και οικιακού εξοπλισμού πέτυχε αύξηση πωλήσεων 33% στην προηγούμενη χρήση, ενώ το ποσοστό αύξησης είναι διψήφιο και στη νέα, χωρίς την προσθήκη νέων καταστημάτων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

SATO: Σημαντική υποχώρηση της κερδοφορίας παρά την αύξηση των πωλήσεων

Με ζημιές 493.000 ευρώ έκλεισε η SATO το εννεάμηνο έναντι κερδών ύψους 331.000 ευρώ πέρυσι. Στα 13,87 εκατ. ευρώ ανήλθε ο τζίρος των πωλήσεων, με τα λειτουργικά κέρδη να υποχωρούν στις 424.000 ευρώ από 1,2 εκατ. ευρώ.