ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Trastor

Trastor: Η WRED LLC θα καλύψει το σύνολο των νέων ομολογιών

Η εταιρεία WRED LLC προτίθεται να καλύψει πλήρως το σύνολο των ομολογιών, εκάστης σειράς και επιμέρους έκδοσης, που θα εκδοθούν στο πλαίσιο του ΜΟΔ της Trastor, όπως ανακοινώθηκε από την εισηγμένη.

Ανακοίνωση εξέδωσε η «TRASTOR» με την οποία διευκρινίζει ότι η εταιρεία WRED LLC, νέος μέτοχος της εταιρείας με ποσοστό 56,57% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, υποκατέστησε πλήρως τον προηγούμενο μέτοχο, Wert Red S.à.r.l.

Συγκεκριμένα, η αναφορά γίνεται σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο στο οποίο αποφάσισε να προχωρήσει η εταιρεία κατά τη διάρκεια προηγούμενης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, στις 29 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά:

Η «TRASTOR Α.Ε.Ε.Α.Π.» διευκρινίζει ότι η εταιρεία WRED LLC, νέος μέτοχος της Εταιρείας με ποσοστό 56,57% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, υποκατέστησε πλήρως τον προηγούμενο μέτοχο, Wert Red S.à.r.l.

  • ως προς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις αυτού που απορρέουν από το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο («ΜΟΔ»), την έκδοση του οποίου αποφάσισε η Εταιρεία με την από 29/10/2019 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και, συνεπώς, προτίθεται να καλύψει πλήρως το σύνολο των ομολογιών, εκάστης σειράς και επιμέρους έκδοσης, που θα εκδοθούν στο πλαίσιο του ΜΟΔ.
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Trastor εξαγόρασε τη Σύζευξις ΕΠΕ αντί 2,3 εκατ. ευρώ

Η Trastor, συνεχίζει να αυξάνει την έκθεση της σε αποθηκευτικούς χώρους σύγχρονων προδιαγραφών, ανεβάζοντας το συνολικό αποτύπωμα της σε 52,5 χιλ.τ.μ.. Με τραπεζικό δανεισμό χρηματοδοτήθηκε η επένδυση στον Ασπρόπυργο.