ΓΔ: 912.33 0.05% Τζίρος: 280.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
efood

Η efood στις 30/9 και 1/10 θα βρίσκεται στο Voxxed Days

Η ομάδα του efood θα βρίσκεται στο Voxxed Days, το μεγαλύτερο συνέδριο ανάπτυξης λογισμικού και νέων τεχνολογιών, υποστηρίζοντας τη διοργάνωση, ως επίσημος υποστηρικτής.

Για το efood, η επένδυση στους ανθρώπους που δημιουργούν και εξελίσσουν την τεχνολογία για τη βέλτιστη αξιοποίηση των υπηρεσιών του, είναι συνώνυμη με την ίδια την ανάπτυξη της εταιρείας.

Στις 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου, η ομάδα του efood θα βρίσκεται στο Voxxed Days, το μεγαλύτερο συνέδριο ανάπτυξης λογισμικού και νέων τεχνολογιών, υποστηρίζοντας τη διοργάνωση, ως επίσημος υποστηρικτής καθώς και με τον Μάριο Φραγκούλη, Senior Research Manager του efood, ο οποίος θα συμμετέχει στη συζήτηση για την τεχνολογία, παρουσιάζοντας την καινοτομία και την τεχνολογική πρακτική του efood. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τις εξαγορές της Delivery Hero θέτει υπό διερεύνηση η Επ. Ανταγωνισμού

Ο γερμανικός κολοσσός που κατέχει την e-food, ανέλαβε πρόσφατα και την Kiosky's του ομίλου Μούχαλη. Τους τελευταίους μήνες στην ελληνική αγορά έχει εισέλθει και η Instashop που είχε εξαγοράσει η Delivery Hero το 2019.
efood, Dianomeis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

efood: Μετατρέπει όλες τις συμβάσεις των διανομέων της σε αορίστου χρόνου

«Κάναμε αυτό που έχουμε ως υποχρέωση, γιατί είμαστε μια εταιρεία ανθρωποκεντρική. Πολλές από τις κριτικές που ακούσαμε μας βοήθησαν στη λήψη των αποφάσεων που θα ανοίξουν το δρόμο για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών μας» αναφέρει η εταιρεία.