ΓΔ: 1021.16 -2.97% Τζίρος: 91.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

SoftOne: Ετοιμάζει νέα λύση για το λιανικό εμπόριο σε πλατφόρμα cloud

Το GO Retail on Cloud, διατίθεται με πιστοποιημένο εξοπλισμό εταιρειών όπως η SAMSUNG και αξιοποιεί τη βάση των 10.000 και πλέον barcodes ειδών λιανικής της SoftOne, προσφέροντας πλήθος δυνατοτήτων στις επιχειρήσεις.

Με την αγορά cloud να βρίσκεται σε άνθηση στην Ελλάδα, καθώς μεγάλοι τεχνολογικοί κολοσσοί έρχονται να επενδύσουν στη χώρα, η SoftOne, παρουσίασε την πρωτοποριακή λύση ταμείου λιανικής πώλησης GO Retail on Cloud.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, πρόκειται για μια εξειδικευμένη cloud λύση σχεδιασμένη για τις ανάγκες της μικρής λιανικής, που αξιοποιεί επώνυμο εξοπλισμό, απαλλάσσοντας τα καταστήματα από την πολυπλοκότητα και τους περιορισμούς που συνεπάγεται η χρήση παραδοσιακών ταμειακών και φορολογικών μηχανισμών. 

Με τη λύση GO Retail on Cloud, η έκδοση αποδείξεων και τιμολογίων γίνεται εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια. Παράλληλα, το GO Retail on Cloud, αξιοποιεί την Πιστοποιημένη Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης EINVOICING, και αποστέλλει εντελώς αυτοματοποιημένα όλα τα εκδιδόμενα παραστατικά προς την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, απαλλάσσοντας πρακτικά τα καταστήματα από την ανάγκη χρήσης φορολογικών μηχανισμών αλλά και από τις χρονοβόρες διαδικασίες καταχώρησης αποδείξεων.

Το GO Retail on Cloud, διατίθεται με πιστοποιημένο εξοπλισμό εταιρειών όπως η SAMSUNG, διασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη και απόλυτα ασφαλή λειτουργία της 24/7. Παράλληλα, η λύση προσφέρει πλήθος δυνατοτήτων όπως πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, πολλαπλά ταμεία και χρήστες, διαχείριση προϊόντων και ειδών αποθήκης, παρακολούθηση βαρδιολογίου και πληροφόρηση για τα στοιχεία ΦΠΑ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και offline λειτουργία σε περίπτωση απώλειας σύνδεσης του Internet. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το GO Retail on Cloud, αξιοποιεί τη βάση των 10.000 και πλέον barcodes ειδών λιανικής της SoftOne, επιτρέποντας την εισαγωγή προϊόντων στο σύστημα εντελώς αυτοματοποιημένα, με μία απλή σάρωση του barcode.  

H λύση GO Retail on Cloud συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού, συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιδοτήσεων Voucher 90% του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

emporio, eshop, e-commerce
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διευρύνουν τη συνεργασία τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο Skroutz και Softone

Η στρατηγική συμμαχία των δυο εταιρειών θα δώσει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εισάγουν τα προϊόντα τους στο skroutz marketplace μέσα από το περιβάλλον της εμπορικής τους εφαρμογής, ανεξάρτητα από το εάν διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα ή όχι.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

SoftOne: Εξαγορά της Impact στοχεύοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό

Μέσα από την στρατηγική συνεργασία, οι δύο εταιρείες στοχεύουν να προχωρήσουν πέρα από τις ανάγκες εναρμόνισης των εταιρειών με το myDATA και διασυνδέοντας τις μεγάλες με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να δημιουργηθεί ένα μεγάλο οικοσύστημα B2B.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

OnePay: Νέα υπηρεσία αυτοματοποίησης είσπραξης απαιτήσεων από την Εθνική

H Eθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την SoftOne δημιούργησαν μία νέα υπηρεσία για έκδοση κωδικών πληρωμής, αυτόματη ενημέρωση εισπράξεων και συμφωνία τραπεζικών λογαριασμών, μέσα από το λογισμικό της επιχείρησης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κοινοπραξία διεθνών επενδυτών αποκτά το 45% του Ομίλου Softone

Διεθνής επενδυτικός όμιλος υπό τον Franck Cohen και ο Μάρκος Βερέμης εισάγονται στο μετοχικό κεφάλαιο και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, ενώ παραμένουν με τα ίδια ποσοστά, ο Όμιλος Olympia και ο Αντώνης Κυριαζής.