ΓΔ: 1464.39 0.46% Τζίρος: 72.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

SOFTONE

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Έγκριση στη μεταβολή ελέγχου των Entersoft - Softone

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού εξέτασε τον αλληλένδετο χαρακτήρα των συναλλαγών, οι οποίες γνωστοποιήθηκαν ως χωριστές συναλλαγές, και τη φύση του αποκτώμενου ελέγχου και αξιολόγησε τις συναλλαγές ως μία ενιαία συγκέντρωση.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στρατηγική συμφωνία Softone - Euronet για παροχή λύσεων ηλεκτρονικών πληρωμών

Σκοπός της συνεργασίας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που υποστηρίζουν τη διεξαγωγή εμπορικών συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμών, όπως αυτή διαμορφώνεται πλέον βάσει των σχετικών νομοθετικών διατάξεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φτιάξτε e-shop εύκολα και απλά, με τις πιο προηγμένες λειτουργίες

Η πλατφόρμα SHOPRANOS από τη SoftOne - κορυφαία εταιρεία στον τομέα του business software, είναι η ιδανική λύση για τη δημιουργία ενός e-shop εύκολα και γρήγορα, με τις πιο προηγμένες επιλογές λειτουργίας και με οριοθετημένα κόστη.
Softone
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Softone βάζει την Κρήτη στο επίκεντρο του ψηφιακού μετασχηματισμού

Η δυναμική παρουσία του Ομίλου στην Κρήτη φιλοδοξεί να υποστηρίξει έμπρακτα τη μετάβαση των επιχειρήσεων του νησιού στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, προσφέροντάς τους άμεση πρόσβαση σε ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο καινοτόμων λύσεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έναρξη λειτουργίας νέου υποκαταστήματος της SoftOne στην Κρήτη

Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της απόκτησης του συνόλου των μετοχών του εξειδικευμένου παρόχου μηχανογραφικών λύσεων και προϊόντων business software AppSoft Software and Services AE, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης τον περασμένο Ιούνιο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ενισχύεται η στρατηγική συνεργασία μεταξύ Impact και Genesis Pharma

Η εταιρεία πληροφορικής επεκτείνει και εμπλουτίζει τη συνεργασία της με την φαρμακευτική προσθέτοντας την υπηρεσία B2G E-Invoicing για την έκδοση παραστατικών προς τις Αναθέτουσες Αρχές του Δημοσίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Softone: Άνοδος 33% της κερδοφορίας του ομίλου στα 8,3 εκατ. ευρώ το 2022

Το θετικο μομέντουμ συνεχίζεται και το πρώτο τρίμηνο του 2023 με τον τζίρο να έχει διαμορφωθεί στα 11 εκατ. ευρώ σημειώνοντας άνοδο 40,8% ενώ εκτιμάται ότι η φετινή χρονιά θα κλείσει με συνολικά έσοδα 49 εκατ. ευρώ.
emporio, eshop, e-commerce
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διευρύνουν τη συνεργασία τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο Skroutz και Softone

Η στρατηγική συμμαχία των δυο εταιρειών θα δώσει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εισάγουν τα προϊόντα τους στο skroutz marketplace μέσα από το περιβάλλον της εμπορικής τους εφαρμογής, ανεξάρτητα από το εάν διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα ή όχι.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

SoftOne: Ετοιμάζει νέα λύση για το λιανικό εμπόριο σε πλατφόρμα cloud

Το GO Retail on Cloud, διατίθεται με πιστοποιημένο εξοπλισμό εταιρειών όπως η SAMSUNG και αξιοποιεί τη βάση των 10.000 και πλέον barcodes ειδών λιανικής της SoftOne, προσφέροντας πλήθος δυνατοτήτων στις επιχειρήσεις.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

SoftOne: Εξαγορά της Impact στοχεύοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό

Μέσα από την στρατηγική συνεργασία, οι δύο εταιρείες στοχεύουν να προχωρήσουν πέρα από τις ανάγκες εναρμόνισης των εταιρειών με το myDATA και διασυνδέοντας τις μεγάλες με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να δημιουργηθεί ένα μεγάλο οικοσύστημα B2B.