ΓΔ: 915.99 0.06% Τζίρος: 44.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
intrakat
Τα γραφεία διοίκησης της Intrakat. Πηγή: Intrakat

Intrakat: Νέος Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας στον Όμιλο ο Γ. Τσαπρούνης

Από το νέο του ρόλο ως Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας του Ομίλου Intrakat, ο Γ. Τσαπρούνης θα έχει τη συνολική εποπτεία του τομέα επικοινωνίας όλων των εταιρειών που ανήκουν στον όμιλο.

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Επικοινωνίας στον όμιλο Intrakat αναλαμβάνει από την 1η Οκτωβρίου ο Γιώργος Τσαπρούνης, προερχόμενος από τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών & συνδρομητικής τηλεόρασης και την εταιρεία NOVA - WIND.  

Από το νέο του ρόλο ως Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας του Ομίλου Intrakat, ο Γιώργος Τσαπρούνης θα έχει τη συνολική εποπτεία του τομέα επικοινωνίας όλων των εταιρειών που ανήκουν στον όμιλο. Σημειώνεται επίσης ότι η κα. Ιωάννα Παπαβασιλείου παραμένει υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας της Intrakat.

Ο Γιώργος Τσαπρούνης Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας του Ομίλου Intrakat

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Γιώργος Τσαπρούνης διαθέτει σημαντική εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας, στον οποίο εργάζεται εδώ και τρεις δεκαετίες. Ως Corporate Communications Executive Director της WIND Ελλάς διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της επικοινωνιακής στρατηγικής, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της εταιρικής εικόνας και φήμης και στην επιτυχή διαχείριση σημαντικών επιχειρησιακών προκλήσεων όπως ο ψηφιακός μετασχηματισμός της εταιρείας και η επιτυχής συγχώνευση της με την NOVA.   

«Οι εταιρικές σχέσεις και η εταιρική επικοινωνία αποτελούν καταλύτη στη νέα εποχή που οραματιζόμαστε για τις εταιρείες του Ομίλου μας και είμαστε σίγουροι ότι ο Γιώργος, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που φέρνει από έναν κλάδο ιδιαίτερα δυναμικό και ανταγωνιστικό, θα συμβάλλει με επιτυχία στους εταιρικούς μας στόχους» δήλωσε ο Αλέξανδρος Εξάρχου, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat, καλοσωρίζοντας τον κ. Τσαπρούνη.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναβολή της έκτακτης ΓΣ της Intrakat μετά από αίτημα του Δ. Κούτρα

Η νέα γενική συνέλευση που έχει ως θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 100 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου. Εκεί θα αξιοποιηθούν οι πόροι της ΑΜΚ από την εταιρεία.
intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat: Αναλαμβάνει μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στην Αττική

Το έργο ύψους 60,7 εκατ. ευρώ χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020, με τις εργασίες να αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 36 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Αττικής που αναλαμβάνει η εταιρεία.
intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat: Αποφασίζει για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 100 εκατ.

Τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την προτεινόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα επιταχύνουν το επενδυτικό πλάνο του ομίλου σε κατασκευαστικά έργα υποδομών, έργα ΑΠΕ καθώς και σε νέες επενδύσεις σε real estate σε Ελλάδα και εξωτερικό.