ΓΔ: 1021.16 -2.97% Τζίρος: 91.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ellaktor_office
Τα κεντρικά γραφεία της Ελλάκτωρ. Πηγή: ellaktor.gr

Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΚΤΩΡ ο Γιώργος Συριανός

Ο Γιώργος Συριανός εξελέγει νέο μέλος και ταυτόχρονα νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ. Έγινε δεκτή η παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, Χρήστου Παναγιωτόπουλου.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ που πραγματοποιήθηκε εχθές, 10 Οκτωβρίου 2022, εξέλεξε ως νέο μέλος του και ταυτόχρονα ως νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Γιώργο Συριανό, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας 'Ακτωρ Παραχωρήσεις και πρόεδρο του ΣΤΕΑΤ (Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών Ανωτέρων Τάξεων). Καθήκοντα γενικού επιχειρησιακού διευθυντή της εταιρείας συνεχίζει να ασκεί ο Απόστολος Τζάβελλος.

Επίσης, έγινε δεκτή η παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «το ΔΣ θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Χ. Παναγιωτόπουλο για την ουσιαστική και καθοριστική συμβολή του στην εξυγίανση, στην επανάκαμψη της ανταγωνιστικότητας και σημαντική ανάπτυξη εργασιών της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ τα τελευταία δύο χρόνια. Η ανάληψη σημαντικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και η επιστροφή της 'Ακτωρ ΑΤΕ σε πορεία κερδοφορίας υπό την ηγεσία του κ. Χ. Παναγιωτόπουλου, επανέφερε την εταιρεία στους πρωταγωνιστές των εξελίξεων του κατασκευαστικού κλάδου».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

EYATH-ΕΥΑΘ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΥΑΘ: Επένδυση 6 εκατ. για επεμβάσεις σε μονάδα επεξεργασίας λυμάτων

Η εταιρεία προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με την ΑΚΤΩΡ για εργασίες στη μονάδα Αινεία στη Νέα Μηχανιώνα, όπου θα επιτευχθεί ο βέλτιστος αυτοματοποιημένος έλεγχος όλων των διεργασιών στοχεύοντας στην εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εξετάζει όλες τις επιλογές για το 25% του κλάδου των ΑΠΕ η Ελλάκτωρ

Η κατασκευαστική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης πως αποφάσισε να παραχωρήσει στην WA&AD περίοδο αποκλειστικότητας για την διαπραγμάτευση και ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά της ΑΚΤΩΡ έως και την 31.03.2023.