ΓΔ: 1021.16 -2.97% Τζίρος: 91.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Qualco: Πρότυπο εργασιακού χώρου με τη σφραγίδα του Great Place to Work

Για τον όμιλο, οι εργαζόμενοι είναι το πραγματικό κεφάλαιο. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται πίσω από κάθε λύση, απόφαση και επίτευγμα οδηγώντας την αναπτυξιακή πορεία του οργανισμού.

Με το βλέμμα στραμμένο στον εργαζόμενο, ο όμιλος Qualco απέκτησε την Πιστοποίηση του Great Place to Work® μετά από μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση, που πραγματοποίησαν περισσότεροι από 800 εργαζόμενοι του οργανισμού σχετικά με την εμπειρία τους στην εργασιακή κοινότητά του.

Για τον όμιλο Qualco, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι είναι το πραγματικό κεφάλαιο. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται πίσω από κάθε λύση, απόφαση και επίτευγμα οδηγώντας την αναπτυξιακή πορεία του οργανισμού. Η πιστοποίηση αυτή έρχεται να επισφραγίσει τη δέσμευσή μας στη δημιουργία μιας ολιστικής προσέγγισης για μια συνολικά θετική εμπειρία για κάθε εργαζόμενο. 

«Οραματιζόμαστε ένα περιβάλλον που προωθεί ενεργά την ικανοποίηση των εργαζομένων και μπορεί να προσφέρει αμοιβαίο όφελος σε ανθρώπους, οργανισμούς, οικονομίες και κοινότητες. Στο πλαίσιο αυτό, επιδιώκουμε την υιοθέτηση βέλτιστων εργασιακών συνθηκών, μεριμνώντας για την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων μας, καθώς και την εξισορρόπηση της επαγγελματικής και της προσωπικής τους ζωής. Εφαρμόζουμε ένα ευρύ πλάνο δράσεων με το wellbeing στο επίκεντρο, που προάγουν τη σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων μας και των οικογενειών τους, τη γυναικεία ενδυνάμωση, τη διαφορετικότητα, την ευελιξία και την αυτονομία του κάθε εργαζόμενου», επισημαίνεται η εταιρεία σε ανακοίνωση. 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σημαντική αναβάθμιση της Quant, του ομίλου Qualco, από την Fitch Ratings

Η Quant είναι η μόνη εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων στην Ελλάδα που έχει αξιολογηθεί από Διεθνή Οίκο, κατατάσσεται σύμφωνα με την ανάλυσή της Fitch Ratings ανάμεσα στις πιο αποτελεσματικές εταιρείες του ευρωπαϊκού κλάδου των Servicers