ΓΔ: 1033.44 0.37% Τζίρος: 106.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
kinito tilephono
Φώτο: Shutterstock

Ενώνουν δυνάμεις Apifon και Cyclopt για αύξηση της παραγωγικότητας

Μέσα από τη συνεργασία, η πλατφόρμα Business Messaging στοχεύει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και στην παραγωγή καλύτερου λογισμικού που θέτει ολοένα και ψηλότερα τον πήχη ακολουθώντας τα υψηλά standards της εταιρείας.

Με στόχο να διευρύνει την παρουσία της στην αγορά, η Cyclopt προχώρησε σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την Apifon που δραστηριοποιείται στο πεδίο του Business Messaging εστιάζοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας και την βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συνεργασία της Cyclopt με την Apifon είναι πολυεπίπεδη και εστιάζει στους παρακάτω άξονες:

  • Βελτιστοποίηση της διαδικασίας ανάπτυξης λογισμικού μέσω της επανασχεδίασης του τρόπου με τον οποίο επιτυγχάνεται το Continuous Integration και το Continuous Delivery.
  • Συνεχής επόπτευση και βελτίωση της ποιότητας του παραγόμενου λογισμικού ευθυγραμμίζοντας τις πρακτικές ανάπτυξης λογισμικού με τα διεθνή πρότυπα, όπως το ISO 25010.
  • Σχεδιασμός μιας end-to-end στρατηγικής ελέγχου του παραγόμενου κώδικα με στόχο την ενίσχυση των ήδη υπαρχόντων μηχανισμών διασφάλισης ποιότητας.  

Μέσω της στρατηγική συνεργασίας στους παραπάνω άξονες καθώς και τη χρήση της πλατφόρμας της Cyclopt, η εταιρεία Apifon στοχεύει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και στην παραγωγή καλύτερου λογισμικού που θέτει ολοένα και ψηλότερα τον πήχη ακολουθώντας τα υψηλά standards της εταιρείας.

Ο Κωνσταντίνος Γαλάνης, CTO/CPO της Apifon, δήλωσε ότι «στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, επιδιώκουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τα υψηλά standards που ακολουθούμε στο πλαίσιο της ανάπτυξης των προϊόντων μας. Είναι σημαντικό για εμάς να θέτουμε συνεχώς μεγαλύτερους στόχους και να εξελισσόμαστε ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις με στόχο να παράγουμε καλύτερο λογισμικό βελτιώνοντας επακόλουθα την κερδοφορία και γενικότερα την αξιακή αποτίμηση της εταιρίας μας και την αναπτυξιακή της συμβολή στην κοινωνία».

Ο Μιχαήλ Παπαμιχαήλ, General Manager της Cyclopt, από την πλευρά του σημείωσε πως  είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη στρατηγική αυτή συνεργασία με την εταιρία apifon και την ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στις λύσεις μας. Στρατηγικές συνεργασίες όπως αυτή με εταιρίες που διαπρέπουν στο χώρο της τεχνολογίας αποτελούν τη μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς, ενώ ταυτόχρονα θέτουν και την πρόκληση να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι παρέχοντας πιο καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες με στόχο την μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην εξαγορά της CGSoft έναντι 3,5 εκατ. ευρώ προχώρησε η Entersoft

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η CGSoft δραστηριοποιείται στην αγορά λογισμικού Property & Real Estate Management στην Ελλάδα και το πελατολόγιο της απαριθμεί τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και εταιρείες διαχείρισης ακινήτων της χώρας.
Performance Technologies
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Performance Technologies: Διψήφια άνοδος του τζίρου, ανήλθε σε 28,4 εκατ.

Σημαντική ήταν η ενίσχυση της κερδοφορίας της εταιρείας στο εννεάμηνο με το EBITDA να διαμορφώνεται στα 2,98 εκατ. ευρώ. Ακόμα πιο θετικές προοπτικές βλέπει η εταιρεία λόγω των επενδύσεων σε cloud και data analytics.
Space Hellas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Space Hellas: Αύξηση 37,8% του τζίρου στο εννεάμηνο, ανήλθε σε 86 εκατ.

Ελαφρά υποχώρηση σημειώνει η κερδοφορία του ομίλου καθώς το ενεργειακό κόστος και η άνοδος των επιτοκίων έχουν προκαλέσει επιπτώσεις, ωστόσο η διοίκηση του ομίλου εκτιμά ότι έρχεται ένα πολύ δυνατό δ' τρίμηνο που θα ενισχύσει τα μεγέθη του.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ideal: Στα 66,4 εκατ. ευρώ τα έσοδα το α' εξάμηνο με άνοδο 43%

Όπως αναφέρει η εταιρεία, στα αποτελέσματα του α’ εξαμήνου 2022 δεν περιλαμβάνονται τα αποτελέσματα της ΒΥΤΕ και έχουν αφαιρεθεί τα αποτελέσματα της Three Cents. Αυξημένη κατά 22% η καθαρή κερδοφορία του ομίλου που διαμορφώθηκε στα 6,3 εκατ. ευρώ.