ΓΔ: 1044.96 -0.45% Τζίρος: 73.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Διευκρινίσεις για δημοσίευμα σχετικά με την ελληνική Boss Shoes

Oι εταιρίες συνυπήρχαν στον χώρο της υπόδησης από το 2003 έως και το 2019, οπότε μετά από δικαστική διαμάχη και με απόφαση Αρείου Πάγου, επιτρέπεται η παραγωγή, προβολή και διανομή μόνο των υποδημάτων με το σήμα BOSS της Boss Shoes A.E.

Στο άρθρο μας με τίτλο “Στην αγορά των γυναικείων παπουτσιών εισέρχεται η ελληνική Boss Shoes”, που αναρτήθηκε στις 24/9/2022, εκ παραδρομής και λόγω παρερμηνείας των λεγομένων του εκπροσώπου της εταιρείας, αναφέρθηκε ότι η Boss Shoes Α.Ε. διατηρούσε συνεργασία με την Hugo Boss για την παραγωγή των υποδημάτων της τελευταίας από το 1988 έως το 2017.

Η σχετική παράγραφος αφαιρέθηκε ήδη από τις 14/10/2022 προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Όπως μας ενημέρωσε εκπρόσωπος της Boss Shoes Α.Ε., οι εταιρίες συνυπήρχαν στον χώρο της υπόδησης από το 2003 έως και το 2019, οπότε μετά από δικαστική διαμάχη και με απόφαση Αρείου Πάγου, επιτρέπεται η παραγωγή, προβολή και διανομή μόνο των υποδημάτων με το σήμα BOSS της Boss Shoes A.E.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία FF Group και Ομίλου Bestseller για δώδεκα νέα καταστήματα

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου FF Group, Γεώργιος Σάμιος, δήλωσε: «Μαζί θα αναπτύξουμε ένα δυναμικό δίκτυο πωλήσεων για το brand στην Ελλάδα, ενώ τα σχέδιά μας δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό το πλαίσιο».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Tο 43% των Ελλήνων σχεδιάζει να ξοδέψει λιγότερα από πέρυσι για ρούχα

Ανήσυχοι εμφανίζονται οι Έλληνες για τον πόλεμο στην Ουκρανία και το δείχνουν και στις αγοραστικές τους συνήθειες. Παρόλα αυτά οι μισοί σχεδιάζουν να ξοδέψουν τουλάχιστον όσα και πέρυσι για αγορές ένδυσης και υπόδησης.