ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:41:08 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
JYSK

Εντυπωσιακή αύξηση τζίρου και κερδών πέτυχε η Jysk Ελλάδας το 2021

Η δανέζικη αλυσίδα κέρδισε μερίδια αγοράς το προηγούμενο έτος καθώς επέκτεινε δυναμικά το δίκτυο καταστημάτων της σε περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των καταναλωτών σε τοπικό επίπεδο.

Ανάπτυξη - ρεκόρ τόσο σε πωλήσεις όσο και στην κερδοφορία παρουσίασε η JYSK Ελλάδας για το οικονομικό έτος 2021/2022, καθώς η αλυσίδα επέκτεινε την παρουσία της σε περισσότερες περιοχές της χώρας, διευρύνοντας το μερίδιο αγοράς της. Όπως ανακοίνωσε η δανέζικη εταιρεία, ο τζίρος της αυξήθηκε κατά 33,6% συγκριτικά με το προηγούμενο έτος, αγγίζοντας τα 82,23 εκατ ευρώ, ενώ αύξηση κατά 203% καταγράφηκε σε επίπεδο κερδών προ φόρων, τα οποία διαμορφώθηκαν σε 9,11 εκατ ευρώ. 

«Είναι το καλύτερο αποτέλεσμα από τότε που η JYSK ήρθε στην Ελληνική αγορά, αποδεικνύοντας τη δυναμική του concept μας αλλά και της ελληνικής ομάδας, τα περισσότερα μέλη της οποίας είναι μαζί μας από την πρώτη μέρα» δήλωσε σχετικά με τα αποτελέσματα ο κ. Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας. Τις πιο εντυπωσιακές επιδόσεις κατέγραψαν οι κατηγορίες προϊόντων όπως στρώματα, έπιπλα και είδη σπιτιού και διακόσμησης, την περσινή χρονιά. 

«Η JYSK μέσω της επέκτασης του δικτύου της έχει πλέον παρουσία σε όλο και περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, φέρνοντάς μας πιο κοντά από τους ανταγωνιστές μας στους πελάτες μας. Επιπρόσθετα είμαστε διαθέσιμοι παντού μέσω του ιδιαίτερα δημοφιλούς e-shop μας» ανέφερε ο κ. Szimeiszter. 

Στο τρέχον οικονομικό έτος που τελειώνει τον Αύγουστο του 2023 η JYSK έχει στόχο να ανοίξει 6 νέα καταστήματα και να ανακαινίσει άλλα 8 έτσι ώστε να είναι συμβατά με το πιο πρόσφατο conceptκαταστημάτων της αλυσίδας. Σχολιάζοντας περαιτέρω τα σχέδια της JYSK Ελλάδας για το νέο έτος ο κ. Szimeiszter ανέφερε ότι: «Εκτός από το άνοιγμα νέων καταστημάτων είμαστε στη μέση ενός εντατικού πλάνου ανακαίνισης καθώς επενδύουμε συνεχώς στη βελτίωση των καταστημάτων μας και των λειτουργιών τους». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα θετικά αποτελέσματα της JYSK Ελλάδας είναι μέρος ενός ευρύτερου success story, καθώς ο όμιλος JYSK, ο οποίος διαθέτει συνολικά πάνω από 3.200 καταστήματα σε 48 χώρες, ανακοίνωσε αποτελέσματα ρεκόρ με συνολικό τζίρο 4,87 δισ. ευρώ και κέρδη προ φόρων ύψους 612 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι το πρώτο κατάστημα JYSK στην Ελλάδα άνοιξε το Σεπτέμβριο του 2015 στην Αθήνα και σήμερα η αλυσίδα διαθέτει 54 καταστήματα και απασχολεί 455 υπαλλήλους στην Ελλάδα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καλοκαίρι επέκτασης για την αλυσίδα Jysk, ανοίγει τέσσερα καταστήματα

Μετά τη Ζάκυνθο και τη Χαλκιδική, σειρά θα έχουν η Βέροια και η Σαλάμινα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό καταστημάτων Jysk στην χώρα μας σε 54. Τελικός στόχος είναι τα 75 σημεία πώλησης, σε ορίζοντα τριετίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανοίγει συνεχώς καταστήματα στην Ελλάδα η δανέζικη αλυσίδα επίπλων Jysk

Πέντε νέα καταστήματα ανοίγουν μέσα στο καλοκαίρι, προσθήκη συνολικά 7 νέων σημείων πώλησης μέσα στην επόμενη οικονομική χρήση. Στόχος, να λειτουργούν 75 καταστήματα σε όλη τη χώρα μέσα στην επόμενη τριετία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επεκτείνει γρήγορα το δίκτυο στην Ελλάδα η δανέζικη αλυσίδα Jysk

Στόχος η λειτουργία συνολικά 70 καταστημάτων στη χώρα, σχέδιο για άνοιγμα 8 - 9 σημείων πώλησης μέσα στο τρέχον έτος. Διψήφιος ρυθμός αύξησης των πωλήσεων, σημαντική η συνεισφορά του ηλεκτρονικού καναλιού.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με δεκάδες νέα καταστήματα η ανάπτυξη της πολωνικής Pepco στην Ελλάδα

Σε διάστημα ενός μήνα τέθηκαν σε λειτουργία έξι καταστήματα, ενώ δεκάδες ακόμη θα προστεθούν μέσα στο 2023. Τι δηλώνει στο BD ο Operations Manager του ομίλου για Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία. Επενδύσεις 400 εκατ. για δίκτυο στην Ευρώπη φέτος.
Modiano-Agora-Thessaloniki
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την επόμενη εβδομάδα το άνοιγμα της Στοάς Μοδιάνο από τον όμιλο Φάις

Επεκτείνει την παρουσία του στην αγορά της Θεσσαλονίκης ο όμιλος Φάις, καθώς ολοκληρώνεται η ανακατασκευή και λειτουργία της ιστορικής Στοάς Μοδιάνο. Ενεργό το ενδιαφέρον του ομίλου και για το κτίριο των πρώην Μύλων Αλλατίνη.