ΜΑΙΡΗ ΛΕΜΠΕΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Αναιμικό» restart στο λιανεμπόριο, ο τζίρος θυμίζει... καρδιογράφημα

Εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες σχεδιάζουν οι έμποροι για να προσελκύσουν τους διστακτικούς καταναλωτές. Καλύτερα πήγαν τις πρώτες ημέρες οι περιφερειακές αγορές και τα μικρότερα καταστήματα.
ΔΙΕΘΝΗ

Αρνητικό ρεκόρ 20ετίας στις πωλήσεις της βιομηχανίας μόδας

Σχεδόν τρεις στις δέκα μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις της μόδας απειλούνται με κατάρρευση, ενώ βαριές είναι οι συνέπειες κατά μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας. Κάμψη πωλήσεων 25% - 45% και μετά την πανδημία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με πρωτόγνωρα μέτρα προστασίας η επανεκκίνηση του λιανεμπορίου

Με μάσκες μιας χρήσης θα δοκιμάζονται όσα ρούχα πρέπει να φορεθούν από το κεφάλι, ενώ ορισμένοι έμποροι θα βάζουν σε καραντίνα 24 ωρών τα ρούχα που έχουν δοκιμαστεί. Απαγόρευση στις δοκιμές προϊόντων καλλυντικών και μακιγιάζ.
ΔΙΕΘΝΗ

«Ξηλώνει» το επιχειρηματικό μοντέλο της βιομηχανίας μόδας η πανδημία

Τα εντυπωσιακά σόου της μόδας μεταφέρονται στο διαδίκτυο, τα ψηφιακά καταστήματα κερδίζουν έδαφος, ενώ ο Armani αμφισβητεί ακόμη και την «παράλογη», όπως λέει, υπερβολή στην παραγωγή ρούχων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η πανδημία πηγαίνει πίσω τα έργα επέκτασης του Attica

Η παύση μέρους της δραστηριότητας στη μόδα καθυστερεί και την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού καταστήματος atticadps, το οποίο θα άρχιζε αυτές τις ημέρες την περαιτέρω επέκταση των διατιθέμενων ειδών του.