ΓΔ: 1041.51 0.82% Τζίρος: 120.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Δεν αναμένει σημαντικές μεταβολές λόγω πολέμου στην Ουκρανία η Λεβεντέρης

Απαντώντας σε ερώτηση της Επ. Κεφαλαιαγοράς, η εταιρεία αναφέρει πως παρά την υποχώρηση των μεγεθών της έναντι της περασμένης χρονιάς, εκτιμά πως δεν θα υπάρξουν σημαντικές μεταβολές στα οικονομικά της μεγέθη.

Δεν θα υπάρξουν σημαντικές μεταβολές στα οικονομικά μεγέθη της Λεβεντέρης στο τέλος του 2022, όπως αναφέρει η εταιρεία που προέβη σε διευκρινίσεις σχετικά με την πορεία της, έπειτα από σχετική επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που ζητούσε να ενημερωθεί για τις επιπτώσεις των πολεμικών συγκρούσεων στην Ουκρανία.

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας διαμορφώθηκε σε 772.766 ευρώ σημειώνοντας άνοδο έναντι του περυσινού εννεάμηνου που είχε ανέλθει στις 754.129 ευρώ, παρά το γεγονός ότι ο τζίρος του τρίτου τριμήνου ήταν σημαντικά μειωμένος έναντι της περασμένης χρονιάς καθώς ανήλθε στα 161.954 ευρώ το 2022 από 241.784 ευρώ που ήταν στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2021.

Σημαντική υποχώρηση καταγράφει και το μικτό κέρδος που ανήλθε στα 164.297 ευρώ στο εννεάμηνο του 2022 έναντι των 255.619 ευρώ στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2021, ενώ σε επίπεδο τριμήνου διαμορφώθηκε στα 40.854 ευρώ από 93.810 ευρώ που ήταν το περυσινό τρίτο τρίμηνο.

«Με βάση τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας κατά το εννεάμηνο του 2022, εκτιμάται ότι δε θα υπάρξουν σημαντικές μεταβολές στα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας στο τέλος του 2022», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η εισηγμένη.

Για τις μεταβολές στη δανειακή θέση ή και κεφαλαιακή διάρθρωση καθώς και λοιπά μεγέθη της κατάστασης Χρηματοοικονομικής θέσης της εταιρείας, οι οποίες έλαβαν χώρα και το τρίτο τρίμηνο της χρήσης 2022, η Λεβεντέρης αναφέρει πως το τρίτο τρίμηνο του 2022 δεν υπήρξαν σημαντικές μεταβολές στη δανειακή θέση και κεφαλαιακή διάρθρωση καθώς και στα λοιπά μεγέθη της κατάστασης χρηματοοικονομικής θέσης της εταιρείας, σύμφωνα με την εταιρεία.

Για τις προοπτικές μέχρι το τέλος του 2022, η Λεβεντέρης αναφέρει πως με βάση τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας κατά το εννεάμηνο του 2022, εκτιμάται ότι δε θα υπάρξουν σημαντικές μεταβολές στα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας στο τέλος του 2022.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sallas-Michalis-Pagkritia-Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Απόφαση απαλλαγής του Μ. Σάλλα για παλιά υπόθεση

Σε δήλωσή του, ο Μ. Σάλλας χαρακτηρίζει ως θεσμικά ορθή την απόφαση και τονίζει ότι μετά και από αυτήν την εξέλιξη εντείνονται οι προσπάθειες για την αύξηση κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας.
Παγκρήτια Τράπεζα-κατάστημα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: «Πράσινο φως» για την ΑΜΚ της Παγκρήτιας Τράπεζας

H Τράπεζα προχωρά στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου εξυγίανσης και επέκτασής της με συγχωνεύσεις και εξαγορές άλλων δικτύων, όπως είναι η Τράπεζα Χανίων και το δίκτυο στην Ελλάδα της HSBC.