ΓΔ: 1041.51 0.82% Τζίρος: 120.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Βράβευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων για την mobile εφαρμογή της

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, με βασικούς συνεργάτες την Indice και την ignota.io, επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής στις υπηρεσίες και τις υποδομές της δημιουργώντας νέες ψηφιακές εφαρμογές.

Τρίτο κατά σειρά βραβείο την τελευταία διετία απέσπασε η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων στους πιο σημαντικούς θεσμούς επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα. 

Έπειτα από το bronze award για το web banking της Τράπεζας στην κατηγορία Craft &Technological Artistry των Ermis Awards 2021, και του bronze award του mobile app στην κατηγορία Digital Innovation through Mobile των Mobile Excellence Awards 2022, το mobile app της τράπεζας απέσπασε το bronze award στην κατηγορία UI/UX  (user interface/user experience). 

Η mobile εφαρμογή της τράπεζας ξεχώρισε για την εμπειρία που προσφέρει στον χρήστη  μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από ευκολία χρήσης,  αμεσότητα και λειτουργικότητα. Η εφαρμογή Chania Mobile App προσφέρει πλήρη τραπεζική εξυπηρέτηση, από πληροφόρηση του υπολοίπου των λογαριασμών και τη διενέργεια συναλλαγών, έως την πλήρη επισκόπηση της συνολικής σχέσης του πελάτη με την τράπεζα και την μεταβολή/επικαιροποίηση των στοιχείων του. 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, με βασικούς συνεργάτες την Indice και την ignota.io, επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής στις υπηρεσίες και τις υποδομές της δημιουργώντας ψηφιακές εφαρμογές που εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες λειτουργικότητες ώστε να προσφέρουν στο χρήστη την καλύτερη ψηφιακή εμπειρία. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ασφάλειας στις συναλλαγές μέσω mobile banking, η συνεταιριστική τράπεζα συνεργάζεται με την εταιρεία κυβερνοασφάλειας Quadible , προχωρώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο πρόγραμμα ENCRYPT συμμετέχει η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Η Τράπεζα Ηπείρου είναι η μοναδική ελληνική τράπεζα που συμμετέχει μαζί με ελληνικά και ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια και Fintech εταιρείες στο πρόγραμμα που στοχεύει να δημιουργήσει εξατομικευμένες προτάσεις για προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διάκριση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου στα Digital Finance Awards 2022

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022, στο Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα, η Τράπεζα Ηπείρου έλαβε το βραβείο Bronze στην κατηγορία Best Core Banking System Project.