ΓΔ: 1021.16 -2.97% Τζίρος: 91.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Συνεργασία του Ομίλου Globalsat-Teleunicom με την Logitech στην Ελλάδα

Η Globalsat αναλαμβάνει τη διάθεση των ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων και εξοπλισμού της ελβετικής εταιρείας, στο δίκτυο εταιρικών πελατών και συνεργατών του ομίλου.

Ο όμιλος εταιρειών Globalsat - Teleunicom, στο πλαίσιο της επέκτασης των συνεργασιών του με κατασκευαστές της παγκόσμιας αγοράς, προχώρησε σε συμφωνία με την ελβετική πολυεθνική εταιρεία Logitech για τη διάθεση υψηλής ποιότητας περιφερειακών, καθώς και συστημάτων τηλεδιάσκεψης για αίθουσες συσκέψεων προς το δίκτυο συνεργατών και εταιρικών πελατών του.

Με αυτήν τη συνεργασία, η Globalsat εμπλουτίζει σημαντικά το portfolio της, προσφέροντας στους πελάτες της τα απαιτούμενα σύγχρονα εργαλεία για τη δημιουργία και υποστήριξη του ιδανικού υβριδικού περιβάλλοντος εργασίας, στα οποία καθημερινά στηρίζονται χιλιάδες εταιρείες και οργανισμοί ανά τον κόσμο για την επικοινωνία και τη  λειτουργία τους.

Η καινοτομία και η ποιότητα των προϊόντων, που σχεδιάζει η Logitech, αναβαθμίζουν την εμπειρία του ομαδικού και προσωπικού χώρου εργασίας και αποτελούν εύχρηστες λύσεις, περιορίζοντας σημαντικά τις όποιες δυσλειτουργίες στον τρόπο που επικοινωνούν και συνεργάζονται καθημερινά οι ομάδες. Ενδεικτικά, τα επαγγελματικά προϊόντα περιλαμβάνουν κάμερες web, σετ μικροφώνου-ακουστικών και κάμερες τηλεδιάσκεψης για συνεργασία σε κάθε επίπεδο, από έναν μεμονωμένο υπολογιστή μέχρι αίθουσες συσκέψεων.

Επιπρόσθετα, οι τεχνολογικές λύσεις Logitech διευκολύνουν την υβριδική εργασία, καθώς οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να συνεργάζονται μεταξύ τους εύκολα και γρήγορα και να οργανώνουν τις αίθουσες συσκέψεων μέσω του έξυπνου λογισμικού, ανεξάρτητα από την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται. 

Η τεχνογνωσία της Logitech, σε συνδυασμό με τη δύναμη των συνεργατών και του δικτύου εταιρικών πελατών της Globalsat στην αγορά, θα συμβάλλουν στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων που  ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις προκλήσεις των επιχειρήσεων που μετασχηματίζονται ψηφιακά, με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας, η Globalsat θα διοργανώσει κλειστή εταιρική εκδήλωση για την παρουσίαση των προϊόντων τεχνολογίας και των λύσεων της Logitech, προς τους συνεργάτες της και τους μεγάλους εταιρικούς της πελάτες. 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Bewise: Στα 5 εκατ. ο κύκλος εργασιών το 2022 σημειώνοντας αύξηση 20%

Η εταιρεία παροχής ICT υπηρεσιών έχει υλοποιήσει αποτελεσματικά πολλά έργα στην Ελλάδα, Κύπρο, Δυτική Ευρώπη αλλά και στο Ντουμπάι, και διαθέτει 478 πελάτες και το προσωπικό της να ξεπερνά τα 50 άτομα.
epsilon net
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την εξαγορά του 80% της Ορόσημο Πληροφορική ανακοίνωσε η Epsilon Net

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση το τίμημα είναι 1,36 εκατ. ενώ προβλέπεται earn out bonus ύψους 240.000 ευρώ που θα καταβληθεί στους παλαιούς μετόχους ανάλογα με τις οικονομικές επιδόσεις της εταιρίας το 2024 και το 2025.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Entersoft: Αύξηση 23% του τζίρου το 2022, άγγιξε τα 30 εκατ. ευρώ

Ενισχυμένα κατά 7% ήταν τα EBITDA της εταιρείας που διαμορφώθηκαν στα 9,5 εκατ. ευρώ ενώ τα κέρδη προ φόρων παρέμειναν σταθερά σε σύγκριση με το 2021. Συνεχίζεται η ανάπτυξη της εταιρείας σε νέες αγορές, δημιουργώντας και νέα προϊόντα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην εξαγορά της CGSoft έναντι 3,5 εκατ. ευρώ προχώρησε η Entersoft

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η CGSoft δραστηριοποιείται στην αγορά λογισμικού Property & Real Estate Management στην Ελλάδα και το πελατολόγιο της απαριθμεί τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και εταιρείες διαχείρισης ακινήτων της χώρας.