ΓΔ: 1023.44 -1.19% Τζίρος: 70.37 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

ΕΧΑΕ: Στο 4,65% το ποσοστό της Amber Capital Management

Η Amber Capital Investement Management ICAV – Amber Global Opportunities Fund κατέχει πλέον έμμεσα το 4,65% των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, από 5,02% προ της συναλλαγής.

Στο 4,65% φτάνει πλέον το ποσοστό της Amber Capital Management στην ΕΧΑΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση της τελευταίας.

Αναλυτικά όπως σημειώνεται:

Η Amber Capital Management LP και ο κ. Joseph Oughourlian με γραπτή γνωστοποίηση τους προς την εταιρεία Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ ενημερώνουν ότι, ως αποτέλεσμα συναλλαγής στις 02.02.2023, η Amber Capital Investement Management ICAV – Amber Global Opportunities Fund κατέχει πλέον έμμεσα το 4,65% των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, από 5,02% προ της συναλλαγής.

Η αλυσίδα ελεγχόμενων επιχειρήσεων μέσω των οποίων ουσιαστικά κατέχονται τα δικαιώματα ψήφου, ξεκινώντας από τον απώτατο ελέγχοντα, έχουν ως εξής:

  • κ. Joseph Oughourlian
  • Amber Capital Management LP
  • Amber Capital UK Holdings Ltd
  • Amber Capital UK LLP

Όπως επισημαίνεται, σε σχετική ανακοίνωση, η Amber Capital UK LLP είναι ο διαχειριστής επενδύσεων του Amber Global Opportunities Fund, ενός υποκεφαλαίου της Amber Capital Investment Management ICAV, ενός ιρλανδικού φορέα-ομπρέλα συλλογικής διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων με μεταβλητό κεφάλαιο και με διαχωρισμένη ευθύνη μεταξύ επιμέρους αμοιβαίων κεφαλαίων. Η Amber Capital UK Holdings Ltd είναι ο ελέγχων ετερόρρυθμος εταίρος της Amber Capital UK LLP με ποσοστό 97%. Η Amber Capital UK Holdings Ltd ανήκει κατά 100% στην Amber Capital Management LP, μια ετερόρρυθμη εταιρεία που ελέγχεται από τον κ. Joseph Oughourlian.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΧΑΕ: Από 16/6 η καταβολή του μερίσματος 0,1515 ευρώ ανά μετοχή

Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι μερίδες πελάτη ή πελατείας εγγεγραμμένοι στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (ΣΑΤ) κατά την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 (αποκοπή Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 πριν από την έναρξη της συνεδρίασης).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΧΑΕ: Αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών κατά 18,1% το α' τρίμηνο του 2022

Τα κέρδη προ φόρων χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) το α’ τρίμηνο του 2022 ανήλθαν σε 4,55 εκ., αυξημένα κατά 35,8% σε σχέση με τα 3,35 εκ. τη αντίστοιχη περυσινή περίοδο.