ΓΔ: 1209.34 1.34% Τζίρος: 72.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Intracom-Defense-NEA-FOTO
Intracom Defense

Σταθερό το ενδιαφέρον της Λιθουανίας για τα αμυντικά συστήματα της IDE

Η Πρέσβης της χώρας στην Ελλάδα ενημερώθηκε για το Σύστημα Επικοινωνιών και Πληροφοριών WiSPR, το οποίο εξοπλίζει διάφορους τύπους στρατιωτικών οχημάτων του Λιθουανικού Στρατού.

Ανώτατα στελέχη της Intracom Defense υποδέχτηκαν την Α.Ε., Πρέσβη της Λιθουανίας στην Ελλάδα, κα Lina Skerstonaitė, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κορωπί. Η Πρέσβης της Λιθουανίας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της IDE και να ενημερωθεί για τις δυνατότητες έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και για τις διεθνείς συνεργασίες που αναπτύσσει η IDE με διακεκριμένες εταιρείες και οργανισμούς.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Πρέσβης ενημερώθηκε επίσης, για το Σύστημα Επικοινωνιών και Πληροφοριών WiSPR, το οποίο εξοπλίζει διάφορους τύπους στρατιωτικών οχημάτων του Λιθουανικού Στρατού και έχει αποδείξει τις προηγμένες και καινοτόμες δυνατότητές του στο πεδίο.

Η συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της IDE και της βιομηχανίας της Λιθουανίας, αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι η IDE έχει επενδύσει σε ένα πλήρως εξοπλισμένο και εξειδικευμένο κέντρο υποστήριξης στη Λιθουανία, επιτρέποντας τόσο την εγχώρια συντήρηση του πλήρους συστήματος, όσο και τη δυνατότητα παραγωγής υποσυστημάτων.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης η κα Πρέσβης δήλωσε ότι, «η Λιθουανία ενδιαφέρεται να επεκτείνει περαιτέρω τη βιομηχανική της συνεργασία με την Ελλάδα, χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ, στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Intracom-Defense-NEA-FOTO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

IDE: Ξεκινά η διαδικασία πιστοποίησης για drones και αεροναυτικά προϊόντα

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της εταιρείας με την Εθνική Στρατιωτική Αρχή Αξιοπλοΐας (ΕΣΑΑ), για την έναρξη της διαδικασίας έγκρισής της ως οργανισμού σχεδίασης στρατιωτικών αεροναυτικών προϊόντων.
Diehl-Defence-IRIS T
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η IDE επεκτείνει τη συνεργασία της με την Diehl Defence για το IRIS-T

H νέα επιτυχία της Intracom Defense είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας για την επίτευξη υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας, στην σχεδίαση και παραγωγή προϊόντων υψηλών τεχνολογικών απαιτήσεων.
Intracom-Defense-NEA-FOTO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Intracom Defense στις 3 πιο δυναμικές εταιρίες στην Έρευνα και Καινοτομία

Η IDE διακρίθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις της, οι οποίες την ανέδειξαν ως “Growth Driver”, στην «Έρευνα και Καινοτομία», επισφραγίζοντας τη σταθερά ανοδική πορεία της και αποτελώντας παρακαταθήκη για ακόμα υψηλότερες επιδόσεις στο μέλλον.