ΓΔ: 1202.31 -1.42% Τζίρος: 41.05 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:15:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Space Hellas
Πηγή: Space Hellas

Η Space Hellas συνεργάτης της Cisco που παρέχει υπηρεσίες «PLS – Support»

Παρέχοντας υπηρεσίες PLS-Support, δίνεται η δυνατότητα στη Space Hellas να προσφέρει το ίδιο υψηλό επίπεδο υποστήριξης, όπως οι υπηρεσίες Cisco Solution Support της Cisco.

Ο πρώτος συνεργάτης της Cisco στην Ελλάδα που απέκτησε το δικαίωμα να παρέχει υπηρεσίες «Partner Lifecycle Services – Support», (PLS-Support) είναι η Space Hellas σύμφωνα με ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. 

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, παρέχοντας υπηρεσίες PLS-Support, δίνεται η δυνατότητα στη Space Hellas να προσφέρει το ίδιο υψηλό επίπεδο υποστήριξης, όπως οι υπηρεσίες Cisco Solution Support της Cisco, επεκτείνοντας την εμβέλεια παροχής των υπηρεσιών της και σε λύσεις με πολλαπλούς κατασκευαστές (multi-vendor) και ενισχύοντας τις σχέσεις της με τους πελάτες της.

Στα πλεονεκτήματα του PLS-Support περιλαμβάνονται, η ολιστική αντιμετώπιση των αιτημάτων τεχνικής υποστήριξης και η βελτιωμένη παροχή υπηρεσιών με την απευθείας διασύνδεση των συστημάτων διαχείρισης αιτημάτων υποστήριξης της Space Hellas και της Cisco.

Συνεπώς, ταχύτερη επίλυση των αιτημάτων δίνοντας προτεραιότητα στη διαχείριση των αιτημάτων υποστήριξης υπηρεσιών PLS-Support και δυνατότητα άμεσης συνεργασίας της Space Hellas με τον κατασκευαστή, προς όφελος του πελάτη.

Η απόκτηση του «Partner Lifecycle Services – Support» αποδεικνύει τη δέσμευση της Space Hellas για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της και την ικανότητά της να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους, σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής των προϊόντων Cisco που προσφέρει.

Η απόκτηση του PLS-Support είναι αποτέλεσμα της συνεχούς εκπαίδευσης και υψηλής εξειδίκευσης του προσωπικού της Space Hellas στις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες της Cisco και αναδεικνύει τη θέση της, ως έναν από τους πιο έμπειρους και αξιόπιστους χρυσούς συνεργάτες της στην Ελλάδα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Space Hellas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Space Hellas: Ολοκλήρωσε έργο ενοποιημένης επικοινωνίας στον δήμο Ιωαννιτών

Το έργο περιλάμβανε την προμήθεια εξοπλισμού και υπηρεσιών για την υποστήριξη των αναγκών τηλεφωνίας του προσωπικού, σε όλα τα κτίρια του Δήμου, με σκοπό τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των υποδομών του.
Space Hellas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Space Hellas και Draxis Environmental υλοποιούν έργο «Δίδυμης Μετάβασης»

Το έργο αφορά σε μια καινοτόμο λύση που εκμεταλλεύεται την έκλυση της θερμικής ενέργειας για τη θέρμανση νερού που θα χρησιμοποιηθεί είτε για λόγους θέρμανσης μέσω κλασικού ενεργοβόρου λέβητα, είτε ως ζεστό νερό χρήσης.
Limani Eleusinas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΝΕΧ και Cisco ενώνουν δυνάμεις για «smart» ναυπηγείο στην Ελευσίνα

Επιταχύνεται ο ψηφιακός μετασχηματισμός των Ναυπηγείων Ελευσίνας μέσα από μια σειρά έργων που σχετίζονται με την ανάπτυξη υποδομών 5G και εφαρμογές IoT, ενώ συνεχίζεται το πρόγραμμα αναβάθμισης των εγκαταστάσεων.