ΓΔ: 1236.2 1.25% Τζίρος: 94.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

CISCO

Limani Eleusinas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΝΕΧ και Cisco ενώνουν δυνάμεις για «smart» ναυπηγείο στην Ελευσίνα

Επιταχύνεται ο ψηφιακός μετασχηματισμός των Ναυπηγείων Ελευσίνας μέσα από μια σειρά έργων που σχετίζονται με την ανάπτυξη υποδομών 5G και εφαρμογές IoT, ενώ συνεχίζεται το πρόγραμμα αναβάθμισης των εγκαταστάσεων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνεργασία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου με CISCO για ψηφιακούς νομάδες

Η CISCO και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εγκαινιάζουν τη συνεργασία που τοποθετεί, με οργανωμένο και συντονισμένο τρόπο, τη Ρόδο στον παγκόσμιο χάρτη των προορισμών εξ αποστάσεως εργασίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκαινιάστηκε στη Σύρο το Aegean Neorion Innovation Center

Το ANIC είναι ένα δυναμικό, σύγχρονο οικοσύστημα τεχνολογίας και καινοτομίας στη καρδιά του Νοτίου Αιγαίου, ικανό να αναδειχθεί σε σημαντική κοιτίδα τεχνολογικών λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία της CISCO με τους δήμους Αλεξανδρούπολης, Ιωαννιτών, Στροβόλου

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους δήμους το DT&S θα παράσχει τον «έξυπνο» εξοπλισμό και το σύνολο των εφαρμογών και λογισμικού που απαιτούνται για την υλοποίησή του προγράμματος τηλε-φροντίδας «Βοήθεια στο σπίτι».
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Α. Τσιμπούκης στο BD: Πώς στηρίζει η Cisco τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Ο Managing Director, της Cisco για Ελλάδα, Πορτογαλία, Κύπρο και Μάλτα μιλάει για τα δύο κέντρα μετασχηματισμού και ψηφιακών δεξιοτήτων στη Θεσσαλονίκη και τη Σύρο και την ανάγκη για διεύρυνση της δεξαμενής ταλέντων στην Πληροφορική.
ΔΙΕΘΝΗ

Ερ. Όλσον: Πολύ σημαντικός ο ρόλος της Αλεξανδρούπολης στην ασφάλεια

Η ανάπτυξη του πλωτού τερματικού σταθμού αποθήκευσης και επαναεριοποίησης (FSRU) στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης είναι ένα έργο σημαντικό όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά για όλη την περιοχή της Βαλκανικής.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΕΔ: Οι προσωρινοί πίνακες για το πρόγραμμα στην κυβερνοασφάλεια

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα της πληροφορικής με εξειδίκευση στην κυβερνοασφάλεια. Προσφέρεται στα ελληνικά και παρέχεται δωρεάν από τη Cisco Hellas στον ΟΑΕΔ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΕΔ: Έως την Κυριακή οι αιτήσεις για το πρόγραμμα στην κυβερνοασφάλεια

Το νέο διαδικτυακό πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας του ΟΑΕΔ με τη Cisco για την αντιμετώπιση του ψηφιακού χάσματος, την επαγγελματική αποκατάσταση των ανέργων και την ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας.
kivernoasfaleia, cyber security, texnologia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργασία ΟΑΕΔ και Cisco για κατάρτιση ανέργων στην κυβερνοασφάλεια

Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου από τη Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021, στις 15:00 έως και την Κυριακή, 23 Μαΐου 2021, στις 23:59.