ΓΔ: 1170.13 0.14% Τζίρος: 93.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Λεβεντέρης: Πώληση ακινήτου στον Πειραιά έναντι 1,3 εκατ. ευρώ

Το τίμημα της πώλησης χρησιμοποιήθηκε εν μέρει για την πλήρη εξόφληση ρυθμισμένων υποχρεώσεων προς το Ελληνικό Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ.

Η εταιρεία Λεβεντέρης αποφάσισε στο πλαίσιο της επιχειρηματικής πολιτικής της την πώληση του κτιρίου αποθηκών και γραφείων της οδού Ασκληπιού στον Πειραιά έναντι τιμήματος 1,3 εκατ. ευρώ. Το τίμημα της πώλησης χρησιμοποιήθηκε εν μέρει για την πλήρη εξόφληση ρυθμισμένων υποχρεώσεων προς το Ελληνικό Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο:

Η «Ανώνυμος, Εμπορική, Ναυτιλιακή και Βιομηχανική Εταιρεία, Σύρματα, Συρματόσχοινα Ν. ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ Α.Ε.» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στο πλαίσιο της επιχειρηματικής πολιτικής της, και προς το σκοπό να επικεντρωθεί η δραστηριότητά της στην παραγωγή και εμπορία συρμάτων, συρματόσχοινων και να ενισχύσει την θέση της τόσο επιχειρηματικά όσο και κεφαλαιακά, προέβη την 23η Μαΐου 2023 στην υπογραφή συμβολαίων για την πώληση ενός από τα ακίνητα που της ανήκουν, συγκεκριμένα του ακινήτου του Πειραιά και συγκεκριμένα του κτιρίου αποθηκών και γραφείων επί της οδού Ασκληπιού αρ. 32 προς την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΚΟΝΤΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ, ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΚΟΝΤΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ» έναντι τιμήματος 1.300.000 ευρώ.

Το τίμημα της πώλησης χρησιμοποιήθηκε εν μέρει για την πλήρη εξόφληση ρυθμισμένων υποχρεώσεων προς το Ελληνικό Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ.

Η «Ανώνυμος, Εμπορική, Ναυτιλιακή και Βιομηχανική Εταιρεία, Σύρματα, Συρματόσχοινα Ν. ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ Α.Ε.» θα συνεχίσει να έχει έδρα το τα γραφεία του προαναφερθέντος κτηρίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δεν αναμένει σημαντικές μεταβολές λόγω πολέμου στην Ουκρανία η Λεβεντέρης

Απαντώντας σε ερώτηση της Επ. Κεφαλαιαγοράς, η εταιρεία αναφέρει πως παρά την υποχώρηση των μεγεθών της έναντι της περασμένης χρονιάς, εκτιμά πως δεν θα υπάρξουν σημαντικές μεταβολές στα οικονομικά της μεγέθη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Interamerican: Προχωρούν οι αποζημιώσεις των πληγέντων της κακοκαιρίας “Daniel”

Σημαντικό ρόλο από τις πρώτες στιγμές στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων αλλά και της τοπικής κοινωνίας διαδραμάτισαν οι ιδιόκτητες μονάδες της Οδικής και Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της εταιρείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα δάνεια της ΣΙΔΜΑ ύψους 12 εκατ. ευρώ πέρασαν στην Attica Bank

Τα δάνεια ύψους 12 εκατ. ευρώ, τα οποία βρίσκονταν υπό τη διαχείριση της DoValue, μεταβιβάσθηκαν στην Attica Bank, στο πλαίσιο της στρατηγικής της DoValue για την επιστροφή των «πράσινων» δανείων στο τραπεζικό σύστημα.
DEI-Katastima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ mystore: Νέα καταστήματα από τη ΔΕΗ με τη μέθοδο franchise

Πρόκειται για ένα μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης, συνδυασμένο με τον καινοτόμο αρχιτεκτονικό και λειτουργικό σχεδιασμό των καταστημάτων ΔΕΗ, δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ελκυστικό και προσοδοφόρο όφελος για τον συνεργάτη-franchisee.
volos-limani
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΛΘ: Στρατηγική επένδυση στο λιμάνι του Βόλου, έναντι τιμήματος 51 εκατ.

Η απόφαση για τη συμμετοχή στον συγκεκριμένο διαγωνισμό εναρμονίζεται με τους στρατηγικούς επιχειρηματικούς στόχους της ΟΛΘ Α.Ε. για την ανάπτυξη και παροχή ενός δικτύου συνδυασμένων μεταφορών.