ΓΔ: 1424.04 0.16% Τζίρος: 185.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Profile Software
Φωτο: Profile Software

Η Profile Software επεκτείνει τη συνεργασίας της με την Allica Bank

Η επέκταση της συνεργασίας της τράπεζας με την Profile θα προσφέρει επιπλέον ευελιξία και θα επιτρέψει στην τράπεζα να ανταποκριθεί προληπτικά στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Την επέκταση της συνεργασίας της με την Allica Bank ανακοίνωσε η Profile, μια συνεργασία που βασίζεται στους ισχυρούς δεσμούς και την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο μερών.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, από τη λήψη της τραπεζικής της άδειας τον Σεπτέμβριο του 2019, η Allica Bank – η challenger τράπεζα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (fintech) που απευθύνεται σε καθιερωμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις – παρουσίασε, κλιμακώνοντας με επιτυχία, τις καταθέσεις και τον εμπορικό της δανεισμό στην core banking πλατφόρμα της Profile.

Η Allica Bank πρόσφατα ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια λίρες Αγγλίας σε καταθέσεις ταυτόχρονα με περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο σε δανεισμό μέσω της πλατφόρμας – έχοντας καταστεί ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους βρετανικούς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς που επίσης πέτυχε κερδοφορία το καλοκαίρι του 2022.

Η πλατφόρμα Finuevo Core έχει επωφελήσει την Allica Bank με την εξαιρετικά αρθρωτή αρχιτεκτονική, βασισμένη σε χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την εύκολη εφαρμογή σε τραπεζικές εργασίες, προσφέροντας τραπεζική εμπειρία από άκρο σε άκρο. Το εύκολα διαμορφώσιμο και επεκτάσιμο περιβάλλον παρέχει άμεση και σε πολλαπλά επίπεδα επισκόπηση διαδικασιών, βασισμένη στις ιδιαιτερότητες της τράπεζας.

Η επέκταση της συνεργασίας της τράπεζας με την Profile θα προσφέρει επιπλέον ευελιξία και θα επιτρέψει στην τράπεζα να ανταποκριθεί προληπτικά στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς. 

Η προσαρμογή στις εξελισσόμενες ανάγκες της Allica καθίσταται προτεραιότητα για την Profile, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της τράπεζας και να υποστηρίξουμε τα σχέδια ανάπτυξης τους».

Οι λύσεις λογισμικού της Profile γίνονται η προτιμώμενη επιλογή για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Μέσω της συνεχούς εξέλιξης και της πλούσιας λειτουργικότητας, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία, δημιουργώντας απαράμιλλη αξία για τον πελάτη.   

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Profile Software
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Profile: Άλμα 43% της κερδοφορίας στα 1,5 εκατ. ευρώ στο α' εξάμηνο

Στα 12,5 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών του ομίλου πληροφορικής, ενισχυμένος κατά 23% έναντι της περασμένης χρονιάς, με τη διοίκηση να αναμένει να διατηρηθούν οι σημαντικοί ρυθμοί ανάπτυξης μέχρι το τέλος του έτους.
Profile Software
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Profile: Κάλυψε πλήρως ομολογιακό δάνειο θυγατρικής ύψους 2,5 εκατ.

Το ομολογιακό θα χρησιμοποιηθεί από την κατά 100% θυγατρική εταιρεία αποκλειστικά και μόνο για την απρόσκοπτη και εμπρόθεσμη υλοποίηση του μεσοπρόθεσμου επιχειρηματικού πλάνου που έχει σχεδιάσει.
Profile Software
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Profile: Συνεργασία με Amazon Web Services στην ψηφιακή τραπεζική

Η εταιρεία πληροφορικής προσφέρει μια ολοκληρωμένη τραπεζική λύση καθώς το Finuevo Suite θα επιτρέψει στους πελάτες να επωφεληθούν από τη δύναμη του cloud για να μετασχηματίσουν πλήρως τις τραπεζικές τους λειτουργίες.
Profile Software
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην πώληση του 1,77% του μετοχικού της κεφαλαίου προχωρά η Profile

Η εταιρεία προτίθεται να προβεί σε πώληση μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης έως 430.941 ιδίων μετοχών που κατέχει, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 1,77% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου αυτής.