ΓΔ: 1448.7 0.06% Τζίρος: 152.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: INTRALOT

Intralot: Πενταετής επέκταση της συμφωνίας με τη λοταρία του Γουαϊόμινγκ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας το συμβόλαιό της με τη συγκεκριμένη λοταρία θα επεκταθεί έως και τις 25 Αυγούστου του 2034.

Η INTRALOT S.A. ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου της θυγατρικής της στις ΗΠΑ, INTRALOT, Inc., με τη Λοταρία του Γουαϊόμινγκ για πέντε επιπλέον χρόνια. Η INTRALOT, Inc. θα συνεχίσει να προσφέρει το προηγμένο σύστημα λειτουργικής διαχείρισης της και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών για την υποστήριξη της Λοταρίας του Γουαϊόμινγκ έως τις 25 Αυγούστου του 2034.

Η επέκταση αυτή, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, ενισχύει τη δυναμική συνεργασία της INTRALOT, Inc. με τη Λοταρία του Γουαϊόμινγκ, επιβεβαιώνοντας τη συνεχή δέσμευση της Εταιρίας προς την Πολιτεία για την παροχή καινοτόμων και επιτυχημένων λύσεων στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών.

Σχολιάζοντας την επέκταση του συμβολαίου, ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT, Inc., δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας με τη Λοταρία του Γουαϊόμινγκ. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το έργο της Λοταρίας προσφέροντας στους κατοίκους της Πολιτείας μια ξεχωριστή εμπειρία ψυχαγωγίας με έμφαση στο Υπεύθυνο Παιχνίδι. Η επέκταση του συμβολαίου καταδεικνύει τη δέσμευσή μας για παροχή καινοτόμων λύσεων και προηγμένων υπηρεσιών στη Λοταρία του Γουαϊόμινγκ. Προσβλέπουμε στη στενή συνεργασία με τη Λοταρία για να κατακτήσουμε νέες, υψηλού επιπέδου επιτυχίες».

O κ. Jon Clontz, Διευθύνων Σύμβουλος της Λοταρίας του Γουαϊόμινγκ δήλωσε: «Η συνεργασία μεταξύ μιας Λοταρίας και ενός παρόχου τεχνολογίας τυχερών παιχνιδιών είναι εξαιρετικά σημαντική. Η σχέση αυτή πρέπει να βασίζεται στην έμπρακτη εμπιστοσύνη, διαφάνεια και αμοιβαίο σεβασμό. Έχουμε αυτή την εμπιστοσύνη στην INTRALOT και απολαμβάνουμε ένα πολύ επιτυχημένο σύνολο επιτευγμάτων που βασίζεται στη βαθιά γνώση και αφοσίωση τους».

Η επέκταση του συμβολαίου με τη Λοταρία του Γουαϊόμινγκ επιβεβαιώνει τη θέση της INTRALOT ως αξιόπιστου συνεργάτη και ηγέτη στην αγορά τυχερών παιχνιδιών στις ΗΠΑ. Στόχος της INTRALOT παραμένει η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και της διεθνούς εμπειρίας της με σκοπό την ενίσχυση της ανάπτυξης των λοταριών διεθνώς, τη μεγιστοποίηση των εσόδων τους και την υποστήριξη της συνεισφοράς τους στην κοινωνία, όπως υπογραμμίζει η εταιρεία στην ανακοίνωση της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Intralot
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην έκδοση πενταετούς ομολόγου προχωρά η Intralot έως 130 εκατ. ευρώ

Η εταιρεία θα διαθέσει τις ομολογίες μέσω δημόσιας προσφοράς στο επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα και θα τις εισαγάγει προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς.