ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Interlife

Interlife: Διευκρινίσεις ενόψει της διαγραφής των μετοχών της από το ΧΑΚ

Η μετοχή θα τεθεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου στις 29 Αυγούστου, ενώ η διαγραφή θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου.

Λεπτομέρειες για την επικείμενη διαγραφή των μετοχών της από το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, έδωσε η Interlife με ανακοίνωσή της. 

Σε αυτήν τονίζει ότι: 

Ενόψει της διαγραφής των μετοχών της από τη Ν.Ε.Α. αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου την 01/09/2023 και την αναστολή διαπραγμάτευσης αυτών από την 29/08/2023 έως τη διαγραφή τους, όπως ανακοινώθηκε στο επενδυτικό κοινό την 07/08/2023, και εφόσον υφίστανται δικαιούχοι μέτοχοι της εταιρίας που τηρούν τους τίτλους τους στο μητρώο του Χ.Α.Κ., ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τις ενέργειες στις οποίες είναι απαραίτητο να προβούν, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταφορά των εν λόγω αξιογράφων από το Κεντρικό Αποθετήριο/Μητρώο Αξιών (ΚΑΜ) του Χ.Α.Κ. στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) της Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε. (εφεξής ‘’ATHEXCSD’’).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Interlife
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Interlife: Ζημίες προ φόρων ύψους 14,55 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο

Οι επιπτώσεις στα θεμελιώδη οικονομικά μεγέθη και τη χρηματοοικονομική κατάσταση της εταιρείας οφείλονται κυρίως στην αστάθεια των χρηματαγορών που επηρεάζει σημαντικά τις αποτιμήσεις των κινητών περιουσιακών στοιχείων.