ΓΔ: 1452.28 0.44% Τζίρος: 85.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
intrakat
Τα γραφεία διοίκησης της Intrakat. Πηγή: Intrakat

Με ποσοστό 5,16% των μετοχών στην Intrakat η Envirtus Investments

Η Envirtus Investements LTD δεν ελέγχεται από άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή άλλη οντότητα και δεν ελέγχει άλλη επιχείρηση/επιχειρήσεις που κατέχουν άμεσα ή έμμεσα συμμετοχή στην Εταιρεία.

Σε 5,160% ανήλθε το ποσοστό συμμετοχής της Envirtus Investments LTD στην Intrakat στις 9 Οκτωβρίου. Σημειώνεται ότι η ENVIRTUS INVESTMENSTS LTD δεν ελέγχεται από άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή άλλη οντότητα και δεν ελέγχει άλλη επιχείρηση/επιχειρήσεις που κατέχουν άμεσα ή έμμεσα συμμετοχή στην Εταιρεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η Intrakat, σε συνέχεια της από 12/10/2023 γνωστοποίησης της εταιρείας ENVIRTUS INVESTMENSTS LTD σχετικά με τα δικαιώματα ψήφου αυτής επί μετοχών της Εταιρείας, γνωστοποιεί ότι την 09/10/2023 το ποσοστό συμμετοχής της Envirtus Investments LTD στην Εταιρεία ανήλθε σε ποσοστό 5,160% (8.282.500 μετοχές μετά δικαιώματος ψήφου) του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Σημειώνεται ότι η ENVIRTUS INVESTMENSTS LTD δεν ελέγχεται από άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή άλλη οντότητα και δεν ελέγχει άλλη επιχείρηση/επιχειρήσεις που κατέχουν άμεσα ή έμμεσα συμμετοχή στην Εταιρεία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εξάρχου: Τα 2,5 δισ. αναμένεται να ξεπεράσει ο κύκλος εργασιών το 2026

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intrakat σημείωσε ότι τα EBITDA θα φτάσουν τα 200 εκατ. το 2026. Στα 5 δισ. το ανεκτέλεστο της εταιρείας, θα διεκδικήσει νέα έργα σε Ελλάδα - Ρουμανία ύψους άνω των 18 δισ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Intrakat ανέλαβε τις εργασίες αποκατάστασης της κυκλοφορίας στην Αθηνών - Κορίνθου

H κατασκευαστική εταιρία ανταποκρίθηκε άμεσα σε επείγουσα έκκληση του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών για την κατεδάφιση της αερογέφυρας στην Νέας Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άκτωρ - Ελληνικό Μετρό: Σύμβαση δημιουργίας κόμβου στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο του έργου, η Άκτωρ θα προχωρήσει στην κατασκευή Συγκοινωνιακού Κόμβου στη Νέα Ελβετία, με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.