ΓΔ: 1406.91 -2.19% Τζίρος: 127.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: tbi bank

Συνεργασία tbi bank - Alumil για χρηματοδότηση κουφώματων αλουμινίου

Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τον ιδανικό προμηθευτή μέσα από ένα ευρύ και αξιόπιστο δίκτυο κατασκευαστών και να προχωρήσουν στην αγορά των επιθυμητών προϊόντων. 

Η tbi bank διευρύνει το πλαίσιο των συνεργασιών της στην Ελλάδα, συνάπτοντας συμφωνία με την Alumil, τη μεγαλύτερη εταιρία σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου της χώρας, με στόχο να παρέχει στους πελάτες της ευέλικτες χρηματοδοτικές επιλογές για την αγορά υψηλής ποιότητας κουφωμάτων αλουμινίου. Μέσω της online πλατφόρμας My Windows της ALUMIL, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τον ιδανικό προμηθευτή μέσα από ένα ευρύ και αξιόπιστο δίκτυο κατασκευαστών και να προχωρήσουν στην αγορά των επιθυμητών προϊόντων. 

Η διαδικασία είναι σύντομη, απλή και ολοκληρώνεται σε μόλις τρία βήματα: 

  • Επιλογή προϊόντος/ων: Οι καταναλωτές επισκέπτονται την πλατφόρμα My Windows της Alumil, επιλέγουν τα προϊόντα που επιθυμούν και τους κατασκευαστές, από τους οποίους θέλουν να ζητήσουν προσφορές.
  • Αξιολόγηση προσφορών: Οι επιλεγμένοι κατασκευαστές επικοινωνούν απ’ευθείας με τον πελάτη, o οποίος αξιολογεί τις προσφορές και αποφασίζει με ποιον θα προχωρήσει.
  • Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής: Μέσω του τμήματος Customer Care της Alumil, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις ευέλικτες επιλογές πληρωμής που προσφέρει η tbi bank, επιτρέποντάς τους να πραγματοποιούν αγορές έως και 10.000 ευρώ με περίοδο αποπληρωμής έως και 60 δόσεις.

Ο Θανάσης Μπάρδης, Ηead of Partners Enabling, tbi bank Greece δήλωσε «Στην tbi bank, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επεκτείνουμε περαιτέρω το δίκτυο συνεργασιών μας, με την κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίων. Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας, η tbi bank προσφέρει στους καταναλωτές προσιτές λύσεις χρηματοδότησης, ειδικά σε μια εποχή όπου οι ανησυχίες για το ενεργειακό κόστος βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα. Mε αυτό τον τρόπο, στοχεύουμε να ενθαρρύνουμε τους καταναλωτές να επενδύσουν σε ενεργειακά αποδοτικές λύσεις, συμβάλλοντας ενεργά σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον για την Ελλάδα».

Ο Γεώργιος Γραμματικόπουλος, Marketing Manager, Alumil, δήλωσε: «Σταθερός στόχος και μόνιμη επιδίωξή μας είναι η προσφορά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας, ώστε να απολαμβάνουν ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο στην κατοικία τους. Η στρατηγική συνεργασία μας με τη tbi bank σε συνδυασμό με την προηγμένη online πλατφόρμα μας, My Windows, οδηγεί σε μία μοναδική πρόταση πώλησης που θα επιτρέψει σε πολλούς ανθρώπους να ανακαινίσουν γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά την κατοικία τους με ενεργειακά κουφώματα υψηλών επιδόσεων».

Η tbi bank είναι μια «challenger bank» της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ηγέτης του «Αγόρασε Τώ-ρα, Πλήρωσε Αργότερα» (BNPL) στην περιοχή, η οποία επικεντρώνεται στους καταναλωτές, τους εμπόρους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας χρηματοδότηση και πρόσθετες ενσωματωμέ-νες υπηρεσίες μέσω ενός ευρέος δικτύου «phygital» καναλιών και πλατφορμών. Δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Γερμανία και Λιθουανία. Μέσω διαφόρων ψηφιακών καναλιών, 300 φυσικών καταστημάτων και ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων 20.000 εμπόρων, η tbi bank έχει ένα χαρτοφυλάκιο 2 εκατομμυρίων πελατών το 2022 και έχει εκδώσει σχεδόν 550.000 δάνεια. Το επιτυχημένο επιχειρηματικό της μοντέλο και η πελατοκεντρική της προσέγγιση είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει μία από τις πιο κερδοφόρες τράπεζες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δύο δεκαετίες ισχυρής επενδυτικής παρουσίας στην Αίγυπτο μετρά η Alumil

Η συστηματική και μεθοδική ανάπτυξη της εταιρείας στην αιγυπτιακή αγορά, αλλά και η εγνωσμένη αξία της στον κλάδο της διεθνώς συνέβαλαν ώστε να συμμετέχει σε άνω του ενός τρίτου των μεγάλων έργων που υλοποιούνται στην Αίγυπτο.
Alumil
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alumil: Υποχώρηση 88,4% των καθαρών κερδών στα 2,9 εκατ. το α' εξάμηνο

Στα 196,6 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών του ομίλου σημειώνοντας πτώση 4,5% έναντι της περασμένης χρονιάς ενώ τα EBITDA ανήλθαν σε 17,3 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 56,5% έναντι του α' εξαμήνου του 2022.
marina
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην Α1 Yacht Trade Consortium παραχωρείται η Μαρίνα Αργοστολίου

Η εταιρεία κατέβαλε εφάπαξ τίμημα 1,5 εκατ. ευρώ και ετησίως θα δίνει το 1,9% επί των ακαθάριστων εσόδων για τα επόμενα 40 χρόνια. Αναμένεται να υλοποιήσει επενδύσεις που θα υπερβούν τα 30 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση και τη συντήρηση των υποδομών.