ΓΔ: 942.46 -1.58% Τζίρος: 100.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανάσα στις επιχειρήσεις με παράταση για χρέη πανδημίας και Επιστρεπτέα

Ισχνό το ενδιαφέρον ως τώρα για τη ρύθμιση χρεών πανδημίας έως 72 δόσεις, καθυστερεί η έκδοση της υπουργικής απόφασης για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή. Αναμένεται η ανακοίνωση παρατάσεων.
Xrimata, Money, Metrita, Cash, Metrita
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άτοκες οι δόσεις για εξόφληση των 7 κύκλων της επιστρεπτέας προκαταβολής

Το τελικό ποσό της ενίσχυσης που θα κληθούν να επιστρέψουν οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες είναι μειωμένο έως και 75% και θα εμφανιστεί στις τυχόν λοιπές οφειλές της επιχείρησης, στο διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ.
staikouras, oikonomikon, proypologismos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δεν θα δοθεί παράταση στην πληρωμή της επιστρεπτέας προκαταβολής

Διαψεύδει τα σχετικά σενάρια ο υπουργός Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρας. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας η έναρξη της υποβολής αιτήσεων για επίδομα θέρμανσης. Τι είπε για την ανάπτυξη και τον κατώτατο μισθό.
money, cash, euro
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προς αναστολή πληρωμών για κορονοχρέη: Ποιες επιχειρήσεις θα ωφεληθούν

Εξετάζεται να μετατεθεί αργότερα η πληρωμή των χρεών που έχουν ρυθμιστεί σε 36 - 72 δόσεις καθώς και της επιστρεπτέας προκαταβολής. Αποκλείονται νέα μέτρα στήριξης με εισοδηματικές ενισχύσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με «κούρεμα» 58% επιστρέφονται τα ποσά της επιστρεπτέας προκαταβολής

Τα εκκαθαριστικά θα αναρτήσει τις επόμενες ημέρες στο taxis η ΑΑΔΕ. Από τα φθηνά δάνεια συνολικού ύψους 8,3 δισ. θα επιστραφούν στο κράτος περίπου 3,5 δισ., δηλαδή θα χαριστούν στις επιχειρήσεις 4,8 δισ. ευρώ.
money, cash, euro
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ως τις 15 Νοεμβρίου τα δικαιολογητικά για ενισχύσεις στις επιχειρήσεις

Το υπουργείο Οικονομικών, προχώρησε στην παράταση λαμβάνοντας υπόψη το πλήθος των επιχειρήσεων που έχουν λάβει ενίσχυση. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας “myBusinessSupport” της ΑΑΔΕ θα υποβάλλονται τα δικαιολογητικά.