ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:08:12 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΠΙΤΑΓΕΣ

ΟΑΕΔ: Οι προσωρινοί πίνακες του προγράμματος επιταγών αγοράς βιβλίων

Με την επιταγή, που έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού, οι δικαιούχοι μπορούν να αγοράσουν με έκπτωση 10% όποιο βιβλίο επιλέξουν από τα βιβλιοπωλεία και τους εκδοτικούς οίκους του μητρώου παρόχων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γρίφος οι επιταγές της πανδημίας: Πόσο απειλούν την οικονομία;

Έπεσαν στο μισό το 2020 οι επιταγές που έφθασαν στις τράπεζες για να πληρωθούν. Η ώρα της αλήθειας στο τέλος Οκτωβρίου, ύστερα από διαδοχικές παρατάσεις. Το αίτημα για κρατικές εγγυήσεις και η πραγματική κατάσταση των μικρομεσαίων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναστολή 75 ημερών στις επιταγές που λήγουν τον Μάρτιο

Παράλληλα μειώνονται τα τέλη κυκλοφορίας του 2021 για τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων και αναβάλλεται για την 1η Ιουλίου ο νέος τρόπος φορολόγησης των τυχερών παιχνιδιών, βάσει της νέας τροπολογίας.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πιο χαλαροί οι κανόνες για αναστολή στην εξόφληση των επιταγών

Με μείωση τζίρου τουλάχιστον 40%, έναντι 50% στην προηγούμενη ρύθμιση, θα παίρνουν την αναστολή οι επιχειρήσεις που πλήττονται, χωρίς να έχουν κλείσει με κρατική εντολή. Τι προβλέπει η νέα απόφαση του ΥΠΟΙΚ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παρέμβαση Σ. Καφούνη για το θέμα των επιταγών - Τι λέει το υπουργείο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, επισημαίνει ότι ο προγραμματισμός των επιχειρήσεων διαταράσσεται όταν οι εξαγγελίες της κυβέρνησης δεν υλοποιούνται άμεσα και με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται τεράστια αναστάτωση στην αγορά.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Η νέα απόφαση για τις επιταγές: Ποιοι και πώς παίρνουν αναστολή

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου η προθεσμία για τη δήλωση των εσόδων από επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία. Η λίστα των ΚΑΔ που εμπίπτουν στη ρύθμιση. Τι ανακοίνωσε η Ένωση Τραπεζών για το σφράγισμα επιταγών.