ΓΔ: 1452.28 0.44% Τζίρος: 85.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας εξοπλίζει με θερμικό κάλυμμα το κολυμβητήριο Χανίων

Έχοντας γίνει αποδέκτης σχετικού αιτήματος από τον πρόεδρο και τη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚ Χανίων, η ΔΕΠΑ Εμπορίας προχώρησε σε χορηγία του ποσού που εξασφαλίζει την προμήθεια θερμικής κουβέρτας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η ΔΕΠΑ Εμπορίας ανέλαβε σημαντικό τμήμα του κόστους για την αγορά θερμικού καλύμματος στο κολυμβητήριο Χανίων. 

Στο κολυμβητήριο Νέας Χώρας υλοποιείται το πρόγραμμα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την εκμάθηση κολύμβησης σε μαθητές του Δημοτικού και είναι το μοναδικό στον νομό Χανίων που φιλοξενεί τις δραστηριότητες άνω των 1000 αθλητών.

Έχοντας γίνει αποδέκτης σχετικού αιτήματος από τον πρόεδρο και τη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚ Χανίων, η ΔΕΠΑ Εμπορίας προχώρησε σε χορηγία του ποσού που εξασφαλίζει την προμήθεια θερμικής κουβέρτας για την 50άρα κολυμβητική δεξαμενή του κολυμβητηρίου Νέας Χώρας. 

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία του Εθνικού Κολυμβητηρίου Χανίων, τον χώρο όπου προπονούνται οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων και αυτή τη χρονιά, και προσφέρουν διακρίσεις στη χώρα σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας, Κωνσταντίνος Ξιφαράς, τόνισε: «Η ΔΕΠΑ Εμπορίας ανταποκρίνεται με κάθε τρόπο στις ανάγκες της κοινωνίας. Ήταν, λοιπόν, αυτονόητο, ότι θα σπεύσουμε να συμβάλλουμε στην αγορά του θερμικού καλύμματος για ένα κολυμβητήριο που εξυπηρετεί ολόκληρο τον νομό και για αυτό εκδήλωσε το προσωπικό του ενδιαφέρον και ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ευχόμαστε ότι βάζουμε και ένα λιθαράκι για να βοηθήσουμε τις προσπάθειες των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι φέρνουν σημαντικές διακρίσεις στον τόπο και παράλληλα θα δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους και στους μικρούς μαθητές που θέλουν να ασχοληθούν με την κολύμβηση να έχουν τον κατάλληλο χώρο για τους ίδιους και τους εκπαιδευτές τους».

Η πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων κα Σοφία Τσισμενάκη δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε τη ΔΕΠΑ Εμπορίας για τη γενναιόδωρη χορηγία και τον κ. Ξιφαρά προσωπικά, ο οποίος έσπευσε να ανταποκριθεί στο αίτημά μας για την τοποθέτηση θερμικού καλύμματος στο κολυμβητήριο. Χάρη στη χορηγία αυτή, ο ναυταθλητισμός στον νομό Χανίων παραμένει ζωντανός».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Ενισχύοντας το μέλλον, ενδυναμώνοντας την κοινωνία

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας σταθερά προσηλωμένη στην αποστολή της να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για όλους, ενισχύει δράσεις που στηρίζουν την πρόοδο και γίνεται καταλύτης αλλαγών με θετικό κοινωνικό πρόσημο.