ΓΔ: 1480.09 -1.09% Τζίρος: 161.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Τρ. Ηπείρου: Βράβευσε μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»

Η βράβευση των μαθητών εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η τράπεζα για την ενδυνάμωση της Ηπείρου και την προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Τους μαθητές που διακρίθηκαν στην 40η Εθνική Μαθητική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για το έτος 2023 η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, στο πλαίσιο μίας τελετής που διοργανώθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου στα γραφεία της Διοίκησης της Τράπεζας.

Η Τράπεζα Ηπείρου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αθλοθετεί κάθε χρόνο τα χρηματικά έπαθλα του διαγωνισμού, επιβραβεύοντας έμπρακτα την αριστεία, με στόχο τη στήριξη των μαθητών και την προώθηση της Μαθηματικής Επιστήμης. Η βράβευση των μαθητών εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η Τράπεζα για την ενδυνάμωση της Ηπείρου και την προσφορά στην τοπική κοινωνία. 

 

Τα βραβεία απένειμαν οι κκ Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου και Βασίλης Τσουκανέλης, Εντεταλμένος Εκτελεστικός Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου, παρουσία των κκ Γιώργου Τερκίδαγλη, Προέδρου του Παραρτήματος Ιωαννίνων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και Χαρίκλειας Πέτσιου, Γενική Γραμματέας του Παραρτήματος Ιωαννίνων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, καθώς και των γονέων των μαθητών. Τα βραβεία παρέλαβαν οι μαθητές: Γιώργος Τζαχρήστας (Χρυσό Μετάλλιο), Γιώργος Ζαβέρδας (Ασημένιο Μετάλλιο), Γιάννης Καβουσιανός (Ασημένιο Μετάλλιο) και Θεοφάνης Τζαχρήστας (Χάλκινο Μετάλλιο).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου κ. Ιωάννης Βουγιούκας, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους διακριθέντες μαθητές, αναφέροντας: «Είναι μεγάλη η χαρά μας που σήμερα βραβεύουμε εσάς που αριστεύσατε σε έναν τόσο απαιτητικό διαγωνισμό όπως «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ». Η Τράπεζα Ηπείρου, η Τράπεζα του τόπου μας, είναι πάντα κοντά στους νέους, που αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα του τόπου. Εύχομαι η βράβευση αυτή να είναι το κίνητρο για μεγαλύτερη συμμετοχή στον διαγωνισμό και την επόμενη φορά να βραβεύσουμε περισσότερους μαθητές». 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Synetairistiki-Trapeza-Ipeirou-Epirus
ESG

Τρ. Ηπείρου: Στο Climanet για να γίνουν τα Ιωάννινα κλιματικά ουδέτερη πόλη

Η συμμετοχή των Ιωαννίνων στη συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μία αναπτυξιακή ευκαιρία με πολλαπλά οφέλη σε όλους τους τομείς, όπως η ενέργεια, τα κτίρια, η διαχείριση αποβλήτων και οι μεταφορές.
trapeza Hpeirou-Ioannina Lake Run
ESG

Τράπεζα Ηπείρου: Στηρίζει για μία ακόμη χρονιά το Ioannina Lake Run

Έχοντας ως στόχο την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας της Ηπείρου, υιοθετεί και φέτος τη δράση Lake Run Proud Partner, την οποία και ενισχύει, καθώς προσφέρει προνόμια στους «Υπερήφανους Υποστηρικτές» του Ioannina Lake Run.
trapeza Hpeirou - Castle Rock Festival
ESG

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει το 5ο Castle Rock Festival

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Μωυσής Ελισάφ ευχαρίστησε την Τράπεζα Ηπείρου για τη χορηγία, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Το Castle Rock Festival έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί είναι ένα βήμα για τα δικά μας παιδιά».