ΓΔ: 1413.79 -1.71% Τζίρος: 60.25 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:52:30 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
trapeza Hpeirou-Ioannina Lake Run
Φωτο: Τράπεζα Ηπείρου

Τράπεζα Ηπείρου: Στηρίζει για μία ακόμη χρονιά το Ioannina Lake Run

Έχοντας ως στόχο την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας της Ηπείρου, υιοθετεί και φέτος τη δράση Lake Run Proud Partner, την οποία και ενισχύει, καθώς προσφέρει προνόμια στους «Υπερήφανους Υποστηρικτές» του Ioannina Lake Run.

Ως χορηγός για 5η συνεχή χρονιά στο Ioannina Lake Run, τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της βορειοδυτικής Ελλάδας, θα συμμετέχει η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, ενώ στηρίζει και φέτος την πρωτοβουλία Lake Proud Partner. Μέσα από τη χορηγία του αγώνα δρόμου, ο οποίος διοργανώνεται για 15η φορά στη λίμνη Ιωαννίνων και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, η Τράπεζα έχει ως στόχο την ενίσχυση της προβολής της πόλης στο πανελλήνιο κα τη στήριξη των επαγγελματιών της Ηπείρου.

Επιπλέον, η Τράπεζα Ηπείρου θα συμμετέχει και ως αθλοθέτης στο Ioannina Lake Run απονέμοντας ως χρηματικό έπαθλο από 600 ευρώ στον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού στον αγώνα των 30χλμ, ενώ με 300 ευρώ θα επιβραβεύσει τους δεύτερους και με 150 ευρώ τους τρίτους. Επίσης, για πρώτη φορά, η Τράπεζα Ηπείρου θα συμμετέχει με τη δική της ομάδα στον αγώνα των 5 χλμ.
Παράλληλα, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας της Ηπείρου, υιοθετεί και φέτος τη δράση Lake Run Proud Partner, την οποία και ενισχύει, καθώς προσφέρει προνόμια στους «Υπερήφανους Υποστηρικτές» του Ioannina Lake Run, που με τη σειρά τους χορηγούν εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες τους προς τους δρομείς και τους εθελοντές του Γύρου Λίμνης. Ο σκοπός της εν λόγω πρωτοβουλίας είναι να ενθαρρύνει τις τοπικές επιχειρήσεις να ενισχύσουν τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση των Ιωαννίνων, αποκομίζοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη και οι ίδιες.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που διοργανώθηκε σήμερα για την ανακοίνωση της χορηγίας, ο διευθυντής του Ioannina Lake Run κ. Ηλίας Σπυριούνης ευχαρίστησε την Τράπεζα Ηπείρου για τη σημαντική χορηγία της, δηλώνοντας: «Έχουμε δίπλα μας και φέτος την Τράπεζα Ηπείρου, την Τράπεζα του τόπου μας, που σε μια δύσκολη χρονιά πέρυσι λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, όχι μόνο ήταν παρών, αλλά αύξησε και τη χορηγία της. Το Proud Partner είναι ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας και ένας τρόπος να δείξουμε τη φιλοξενία μας στους επισκέπτες. Στόχος της διοργάνωσης, αφού ομαλοποιηθούν τα πράγματα, είναι ένας στους πέντε δρομείς να έρχεται από το εξωτερικό, κάτι που θα πολλαπλασιάσει το οικονομικό αποτύπωμα της διοργάνωσης, που έτσι κι αλλιώς είναι μεγάλο».

Στην πολύπλευρη στήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου στο Ioannina Lake Run εστίασε ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Κωνσταντίνος Ζωνίδης, κάνοντας λόγο για μια αθλητική εκδήλωση που ενισχύει την τοπική οικονομία και την προβολή της πόλης στο πανελλήνιο. «Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων δεν είναι μόνο ένα αμιγώς αθλητικό γεγονός, αλλά μια εκδήλωση που μπορεί να εμπλέξει ένα μεγάλο κομμάτι των επαγγελματιών της περιοχής. Στην Τράπεζα Ηπείρου στηρίζουμε με συνέπεια πρωτοβουλίες και δράσεις με σημαντικό οικονομικό αποτύπωμα για τις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης. Δε θα μπορούσαμε, λοιπόν να απουσιάζουμε από το Ioannina Lake Run», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κάλεσμα σε όλους τους επιχειρηματίες να γίνουν «υπερήφανοι υποστηρικτές» του Ioannina Lake Run απηύθυνε ο διευθύνων δύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Ιωάννης Βουγιούκας, κάνοντας λόγο για μια σημαντική προσπάθεια για την επανεκκίνηση της οικονομίας. «Από την πλευρά της Τράπεζας προσφέρουμε στους επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν, προνομιακούς όρους», τόνισε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη διοργάνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

Τρ. Ηπείρου: Βράβευσε μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»

Η βράβευση των μαθητών εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η τράπεζα για την ενδυνάμωση της Ηπείρου και την προσφορά στην τοπική κοινωνία.
Synetairistiki-Trapeza-Ipeirou-Epirus
ESG

Τρ. Ηπείρου: Στο Climanet για να γίνουν τα Ιωάννινα κλιματικά ουδέτερη πόλη

Η συμμετοχή των Ιωαννίνων στη συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μία αναπτυξιακή ευκαιρία με πολλαπλά οφέλη σε όλους τους τομείς, όπως η ενέργεια, τα κτίρια, η διαχείριση αποβλήτων και οι μεταφορές.
trapeza Hpeirou - Castle Rock Festival
ESG

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει το 5ο Castle Rock Festival

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Μωυσής Ελισάφ ευχαρίστησε την Τράπεζα Ηπείρου για τη χορηγία, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Το Castle Rock Festival έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί είναι ένα βήμα για τα δικά μας παιδιά».