ΓΔ: 942.46 -1.58% Τζίρος: 100.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΠΑΠ: Κορυφαίες διεθνείς πιστοποιήσεις για το Υπεύθυνο Παιχνίδι

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΟΠΑΠ, πιστοποιήθηκε στο ανώτατο επίπεδο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Λοταριών, ενώ έλαβε και αντίστοιχο πιστοποιητικό από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Λοταριών.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Λοταριών (World Lottery Association WLA) έβαλε για μια ακόμη φορά τη σφραγίδα του, πιστοποιώντας με το ανώτατο επίπεδο (επίπεδο 4) τον ΟΠΑΠ, για τη συνεπή εφαρμογή των αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πιστοποίηση είναι η υψηλότερη παγκοσμίως στον τομέα του Υπεύθυνου Παιχνιδιού, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΟΠΑΠ.

Μάλιστα, η εταιρεία έλαβε και το Πιστοποιητικό Εναρμόνισης με τα Πρότυπα Υπεύθυνου Παιχνιδιού του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Λοταριών (European Lotteries).

«Οι δύο αυτές διακρίσεις αναδεικνύουν την έμπρακτη δέσμευση της κορυφαίας εταιρείας τυχερών παιγνίων της χώρας στις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού, αναγνωρίζοντας την ολοκληρωμένη στρατηγική του ΟΠΑΠ σε αυτό τον τομέα, η οποία εστιάζει, μεταξύ άλλων, στη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους πελάτες του, στην προστασία των ανηλίκων, στην εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών και στην εκπαίδευση του κοινού. Η ισχύς των δύο πιστοποιήσεων του ΟΠΑΠ είναι μέχρι το 2024», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

OPAP ekdiloseis
ESG

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ γιόρτασαν την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: 5.000 παιδιά, γονείς και προπονητές συμμετείχαν δυναμικά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #ΒeActive – Αγώνες, παιχνίδια και βιωματικές δράσεις σε δεκάδες ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα.
ESG

ΟΠΑΠ: Παραδόθηκαν δύο νέες μονάδες σε παιδιατρικά νοσοκομεία

Πρόκειται για τα νοσοκομεία «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» και «Η Αγία Σοφία». Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Κάρας, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, κ. Χριστοφόρου και ο υπουργός Υγείας, κ. Κικίλιας.