ΓΔ: 822.15 -0.21% Τζίρος: 66.05 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Οι εργαζόμενοι των εταιρειών Μελών της Ένωσης Εταιρειών Διαχείρισης Απαιτήσεων Δανείων και Πιστώσεων με τις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια της δενδροφύτευσης στον Υμηττό. Πηγή: ΕΕΔΑΔΠ

Στήριξη σε πυρόπληκτους Αττικής και Β. Εύβοιας από την Ένωση διαχειριστών δανείων

Η Ένωση Εταιρειών Διαχείρισης Απαιτήσεων Δανείων και Πιστώσεων (ΕΕΔΑΔΠ) προχώρησε σε δύο πρωτοβουλίες για τη στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών Αττικής και Βόρειας Εύβοιας.

Ειδικότερα η ΕΕΔΑΔΠ πραγματοποίησε:

Δωρεά προς το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ προκειμένου να ενισχύσει τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε το Σωματείο σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τη χώρα μας το καλοκαίρι του 2021. Συγκεκριμένα, η δωρεά της ΕΕΔΑΔΠ θα αξιοποιηθεί από τον ΔΕΣΜΟ για την ενίσχυση δύο Συλλόγων Εθελοντών Πυροσβεστών που δραστηριοποιούνται στην Αττική και στη Βόρεια Εύβοια. Με τη δωρεά θα καλυφθούν οι ανάγκες των Συλλόγων ΕΔΑΣΑ -  Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Αττικής και ΣΕΔΔΕ - Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Λίμνης Ευβοίας για τον ακόλουθο εξοπλισμό: 

  • Αγορά οχήματος 4Χ4 για την ενδυνάμωση της επιχειρησιακής ικανότητας της ομάδας ΣΕΔΔΕ.   
  • Προμήθεια 12 ασυρμάτων για τον ΕΔΑΣΑ για την αναβάθμιση του επικοινωνιακού δικτύου της ομάδας.

Δενδροφύτευση με τη συμμετοχή εργαζομένων των εταιρειών Μελών της Ένωσης, σε αναδασωτέα περιοχή στον Υμηττό. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022, η ΕΕΔΑΔΠ, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Προστασίας και Αναδάσωσης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και τον εθελοντικό οργανισμό Let’s Do it Greece,  ολοκλήρωσε τριήμερη δράση δενδροφύτευσης με τίτλο 'ΕΕΔΑΔΠ Green | 1000 Trees'.  Στόχος της δράσης ήταν οι εργαζόμενοι του κλάδου των εταιρειών διαχείρισης να φυτέψουν 1000 δέντρα σε αναδασωτέα περιοχή στον Υμηττό.

Στη δράση συμμετείχαν 200 και πλέον εργαζόμενοι των εταιρειών μελών της ΕΕΔΑΔΠ, με τις οικογένειες και τα παιδιά τους. Η πρωτοβουλία έτυχε μεγάλης αποδοχής από τους εργαζόμενους του κλάδου και σχεδιάζεται να συνεχιστεί με παρόμοιες δράσεις στο μέλλον. Παρόντες στη δράση ήταν ο πρόεδρος της ΕΕΔΑΔΠ κ. Αναστάσιος Πανούσης καθώς και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης και Πρόεδρος ΣΠΑΥ κ. Βασίλειος Κρητικός, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες για την πολύτιμη βοήθεια τους στο έργο αναδάσωσης της περιοχής.  

Ο κ. Πανούσης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτή η δράση είναι η αρχή αντίστοιχων πρωτοβουλιών της Ένωσης για το περιβάλλον, η οποία πραγματοποιείται με την ενεργή συμμετοχή των εργαζόμενων των εταιρειών Μελών μας. Στηρίζουμε τον εθελοντισμό, ευχαριστούμε όλους και όλες για τη θερμή ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο της ΕΕΔΑΔΠ σε αυτόν τον τομέα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

Η doValue στηρίζει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο για το Παρίσι

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η doValue αποφάσισε να συμπεριλάβει στους βασικούς άξονες της στρατηγικής της, τον Αθλητισμό και θα στηρίξει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο μέχρι τους Αγώνες του Παρισίου το 2024.
ESG

Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει πέντε νέους κορυφαίους αθλητές

Στόχος της τράπεζας είναι να ενισχύσει τη σημαντική εθνική προσπάθεια για διακρίσεις και στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, όπως και σε κάθε άλλες κορυφαίες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.
ESG

Energean: Διάκριση για το Περιβάλλον με το project HYDROGEAN στα Bravo

Η εταιρεία ψηφίστηκε για το project «HYDROGEAN» που προβλέπει την Αποθήκευση Διοξειδίου του Άνθρακα (CO2) και την Παραγωγή Οικολογικού Υδρογόνου (Eco H2) στον Πρίνο στην θεματική «Ενέργεια – Αντιμετώπιση Κλιματικής Αλλαγής».