ΓΔ: 786.19 0.84% Τζίρος: 47.83 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:59:06 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΗΡΩΝ: Δεντροφύτευση στο Ποικίλο Όρος σε συνεργασία με την WΕ4ALL

Στο κάλεσμα της εταιρείας ανταποκρίθηκαν άμεσα περισσότεροι από 130 εργαζόμενοι του ΗΡΩΝΑ με τις οικογένειές τους, αλλά και συνάδελφοί τους από τον όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Ο κορυφαίος Όμιλος παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ αναλαμβάνει μία νέα σειρά σημαντικών δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος. Ξεκινώντας από τη δεντροφύτευση 400 δέντρων στο Ποικίλο Όρος του Δήμου Φυλής, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/4, με την πολύτιμη βοήθεια του περιβαλλοντικού φορέα WE4ALL, ο ΗΡΩΝ θα φυτεύσει 1.000 δέντρα μέσα στην άνοιξη του 2022, σε πληγείσες περιοχές της χώρας, όπως αυτές της Εύβοιας και της Ηλείας.  

Στο κάλεσμα της εταιρείας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ανταποκρίθηκαν άμεσα περισσότεροι από 130 εργαζόμενοι του ΗΡΩΝΑ με τις οικογένειές τους, αλλά και συνάδελφοί τους από τον όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Με αφορμή τη δεντροφύτευση, ενήλικες και παιδιά, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν όμορφες στιγμές, να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους στη φύση και παράλληλα να αναδείξουν την αξία της εθελοντικής δράσης για τη βιωσιμότητα του οικοσυστήματος. 
 
Με αυτή την πρωτοβουλία, ο ΗΡΩΝ ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα στο όραμά του για την προστασία του περιβάλλοντος και παράλληλα κάνει πράξη τη δέσμευσή του απέναντι στους πελάτες των προγραμμάτων ECO ENERGY: για κάθε συμβόλαιο φυτεύεται και ένα δέντρο σε περιοχές που το έχουν ανάγκη. Επιπλέον τα εν λόγω  προγράμματα συνοδεύονται από πράσινο πιστοποιητικό, το οποίο βεβαιώνει ότι η ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώθηκε έχει παραχθεί από Ανανεώσιμες Πηγές, ενισχύοντας έτσι τους δεσμούς εμπιστοσύνης που έχουν καλλιεργηθεί ανάμεσα στην εταιρεία και τους πελάτες της.

Ο κ. Λουκάς Δημητρίου, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΗΡΩΝ, δήλωσε σχετικά: «Με τις πρωτοβουλίες, τις επενδύσεις σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, καθώς και με τα «πράσινα» προγράμματά του, ο ΗΡΩΝ συμβάλλει ενεργά στην εξασφάλιση της βιωσιμότητας του πλανήτη. Η δεντροφύτευση στο Ποικίλο Όρος, ήταν μια ευκαιρία για όλους μας να έρθουμε κοντά στη φύση και να ενωθούμε για έναν καλό σκοπό. Οι πρωτοβουλίες μας με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος θα συνεχιστούν εντατικά και το επόμενο διάστημα». 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HRON, IRON, ENERGEIA, GEK TERNA
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 100% της ΗΡΩΝ ΙΙ από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ χορήγησε δανεισμό 34,5 εκατ. στην ΗΡΩΝ ΙΙ για την αποπληρωμή των μετόχων που αποχώρησαν. Η συναλλαγή καλύφθηκε από τα αντληθέντα κεφάλαια της Κοινής Ομολογιακής Έκδοσης της εταιρείας ποσού 500 εκατ.
iron-irwn-hrwn
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επ. Ανταγωνισμού: Ενέκρινε τον έλεγχο των ΗΡΩΝ Ι - ΗΡΩΝ ΙΙ από ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Η υλοποίηση της εν λόγω συμφωνίας αυξάνει το αποτύπωμα της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στην παραγωγή και εμπορία ενέργειας, ενισχύοντας τις προϋποθέσεις για έναν σημαντικό ρόλο του Ομίλου στην μεταβαλλόμενη ελληνική αγορά ενέργειας.
HRON, IRON, ENERGEIA, GEK TERNA
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διευκρινίσεις της ΓΕΚ Τέρνα για την απόκτηση των μετοχών του ομίλου Ήρων

Στην ανακοίνωση της, η ΓΕΚ Τέρνα αναφέρει πως με την απόκτηση του 100% των μετοχών του ομίλου Ήρων, η εταιρεία θα ενισχύσει τα οικονομικά της μεγέθη. Στα 537 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών της Ήρων το 2020.