ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αύξηση 55% στα κέρδη μετά φόρων για το 2019, «ανθεκτική» στην κρίση 

Παρά τη δραματική αλλαγή των δεδομένων, λόγω της πανδημίας, σε παγκόσμιο επίπεδο η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ διατηρεί την αισιοδοξία της ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση με τις μικρότερες συνέπειες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο σχήμα Siemens - ΤΕΡΝΑ οι σταθμοί μετατροπής της διασύνδεσης Κρήτης-Αττικής

Το τίμημα της σύμβασης διαμορφώθηκε στα 370 εκατ. ευρώ καιτο έργο πρόκειται να ενταχθεί για συγχρηματοδότηση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δωρεά ιατρικών μηχανημάτων και υλικών από ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή

Για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της κρίσης και τη διασφάλιση των μικρότερων δυνατών απωλειών σε ανθρώπινες ζωές οι Όμιλοι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή προχώρησαν στην αγορά μηχανημάτων και υλικών για τα νοσοκομεία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ψήφος εμπιστοσύνης στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με επένδυση ύψους 35,5 εκατ. ευρώ

Σε περίοδο έντονης αβεβαιότητας, ο ολλανδικός όμιλος Reggeborgh και ο Γ. Περιστέρης απέκτησαν το 7% των μετοχών του ομίλου από την York. Προχωρά το επενδυτικό πρόγραμμα 3 δισ. ευρώ σε υποδομές και ενέργεια.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γ. Περιστέρης: «Στόχος μας να συνεχιστεί το επενδυτικό πρόγραμμα των 3 δισ. ευρώ»

Κάλεσμα στους εργαζομένους της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ για δυναμική επανεκκίνηση όταν ξεπεραστεί η κρίση από τον Γ. Περιστέρη και δέσμευση για τη συνέχιση του προγράμματος επενδύσεων.