ΓΔ: 816.68 -0.30% Τζίρος: 45.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
intrakat
Τα γραφεία διοίκησης της Intrakat. Πηγή: Intrakat

Η Intrakat είναι μέγας χορηγός της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Η εταιρεία είναι ο Μέγας Χορηγός του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 με το logo της να κοσμεί τη φανέλα της ομάδας σε όλους τους αγώνες, εντός και εκτός έδρας.

Την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας ανακοίνωσαν η Intrakat και η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Η Intrakat είναι ο Μέγας Χορηγός του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 με το logo της να κοσμεί τη φανέλα της ομάδας σε όλους τους αγώνες, εντός και εκτός έδρας.

Η Intrakat, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, από τις κορυφαίες εταιρείες του κατασκευαστικού χώρου στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των αρχών της Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει σε όλους τους τομείς λειτουργίας και δραστηριοποίησης της, στηρίζει διαχρονικά τον αθλητισμό και τα αθλητικά ιδεώδη. Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια φέτος στηρίζει τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ευχόμενη κάθε επιτυχία στους παίκτες και σε όλη την ομάδα και τους συντελεστές του ΑΣΤΕΡΑ, προσβλέποντας σε μια αμφίπλευρα ωφέλιμη μακρόχρονη συνεργασία.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, με μεγάλη ευθύνη καλωσορίζει έναν στρατηγικό συνεργάτη στην οικογένειά του, με τη βεβαιότητα για μια δημιουργική και σταθερή συνεργασία, με πολυεπίπεδα οφέλη και για τις δύο πλευρές.

Σημειώνεται ότι η επισημοποίηση της χορηγικής συνεργασίας μεταξύ της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και της Intrakat θα πραγματοποιηθεί με κοινή συνέντευξη Τύπου των εκπροσώπων των δύο μερών στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στην Τρίπολη. Η ακριβής ημερομηνία της συνέντευξης Τύπου θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat: Νέος Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας στον Όμιλο ο Γ. Τσαπρούνης

Από το νέο του ρόλο ως Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας του Ομίλου Intrakat, ο Γ. Τσαπρούνης θα έχει τη συνολική εποπτεία του τομέα επικοινωνίας όλων των εταιρειών που ανήκουν στον όμιλο.
ESG

Μνημόνιο συνεργασίας ΑΠΘ - Τρ. Πειραιώς για τη μελέτη των προσφύγων μικρασιατικής

Αντικείμενο του Μνημονίου Συνεργασίας αποτελεί η διενέργεια ερευνητικού προγράμματος για την αγροτική εγκατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα την περίοδο του Μεσοπολέμου και έκδοση της σχετικής μελέτης.