ΓΔ: 1185.15 -0.56% Τζίρος: 25.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:53:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παπαδημητρίου (ΕΥ): Οι προκλήσεις για την ελληνική επιχειρηματικότητα

Ο διευθύνων σύμβουλος EY Ελλάδος τονίζει ότι οδηγούμαστε «σε αναδιάταξη τις γεωπολιτικές ισορροπίες, την παγκόσμια οικονομία, τη λειτουργία των επιχειρήσεων, το μοντέλο εργασίας και την ίδια την κοινωνία μας».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

EY: Στις κορυφαίες χώρες για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας η Ελλάδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΥ η Ελλάδα που κατέγραψε την μεγαλύτερη βελτίωση μεταξύ των χωρών του δείκτη, συνεχίζει να εφαρμόζει μια πολιτική για την υποστήριξη της ανάπτυξης της αγοράς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΕΥ Ελλάδος ενισχύεται με 20 νέους εταίρους, το 40% είναι γυναίκες

Η διεύρυνση της διοικητικής ομάδας με 20 νέους εταίρους, είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της και αντανακλά το γεγονός ότι είναι σήμερα η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών.
Supermarket
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρευνα EY: Ένας στους δύο Έλληνες αγοράζει μόνο τα απαιραίτητα

Έρευνα της EY αναφέρει ότι ένας στους τρεις καταναλωτές (31%) αποδίδει πρωταρχική σημασία στην τιμή και την προσιτότητα των προϊόντων (Affordability First). Οι περισσότεροι ανησυχούν για το κόστος ζωής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα πλατφόρμα από την ΕΥ για χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Η νέα πλατφόρμα EY Nexus επιτρέπει σε τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες και διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων να ενισχύσουν τις δυνατότητές τους, ενοποιώντας τα υπάρχοντα, τεχνολογικά συστήματα με τη χρήση διαλειτουργικών υπηρεσιών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γιώργος Παπαδημητρίου: Καλές οι επιδόσεις και οι προοπτικές της οικονομίας μας

«Την ώρα που μεγάλες ευρωπαϊκές οικονομίες βρίσκονται στο κατώφλι της ύφεσης, οι προοπτικές για την ελληνική οικονομία διαφαίνονται σαφώς πιο αισιόδοξες» τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος.
Ernst-&-Young-EY
ΑΓΟΡΕΣ

ΕΥ: Μείωση 27% στην αξία των εξαγορών διεθνώς το α' εξάμηνο του 2022

H φύση των διασυνοριακών συμφωνιών αλλάζει πλέον, αντικατοπτρίζοντας τις σημερινές γεωπολιτικές εντάσεις στην παγκόσμια σκηνή, ενώ τα επίπεδα διασυνοριακών συναλλαγών το πρώτο εξάμηνο έχουν μειωθεί.