ΓΔ: 875.47 1.86% Τζίρος: 38.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΥ

Ernst-&-Young-EY

ΕΥ: Η τιμή το σημαντικότερο αγοραστικό κριτήριο για τους Έλληνες

Επτά στους δέκα (70% φέτος, από 60% πέρσι) δηλώνουν ότι ξοδεύουν λιγότερα χρήματα σε προϊόντα που δεν είναι πρώτης ανάγκης, ενώ πάνω από τους μισούς καταναλωτές (51% φέτος, από 43% πέρσι) δηλώνουν ότι αγοράζουν μόνο τα απαραίτητα.
ESG

ΕΥ: Οι ελληνικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ακόμη θέματα ακεραιότητας

Ένας στους τρεις Έλληνες από τους συμμετέχοντες στην έρευνα υποστηρίζουν ότι τα θέματα ακεραιότητας στους οργανισμούς τους έχουν βελτιωθεί κατά τους τελευταίους 18 μήνες. Ανάλογο ποσοστό θεωρεί πως η πανδημία δυσκόλεψε την κατάσταση.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μελέτη ΕΥ Ελλάδος και Τράπεζας Πειραιώς για τον αγροδιατροφικό τομέα

Η ποιότητα των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και οι ιδανικές συνθήκες παραγωγής, τα δυνατά σημεία του πρωτογενούς τομέα. Τι έδειξε η μελέτη για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του σήμερα ενόψει των απαιτήσεων του αύριο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H ΕΥ σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς στην πώληση ναυτιλιακών δανείων

Το χαρτοφυλάκιο, μικτής λογιστικής αξίας ύψους €400 εκατ., αποτελείται από μη εξυπηρετούμενα ναυτιλιακά δάνεια, πωλήθηκε σε θυγατρική παγκόσμιας εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων.
EY Ellados, Papazoglou
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Π. Παπάζογλου: Νέες προκλήσεις για οικονομία, επιχειρήσεις και νοικοκυριά το 2022

Ο διευθύνων σύμβουλος, της EY Ελλάδος σημειώνει ότι η εκτίναξη των τιμών της ενέργειας πυροδοτήθηκε κυρίως από συγκυριακούς παράγοντες σε παγκόσμιο επίπεδο, τόσο από την πλευρά της προσφοράς, όσο και της ζήτησης.
Skopelitis-EY
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ευ. Σκοπελίτης: Αναγκαία τα πρότυπα επιχειρηματικής αριστείας στην οικονομία

Την αναγκαιότητα για την ύπαρξη προτύπων επιχειρηματικής αριστείας στην οικονομία, ειδικά στη σημερινή δύσκολη χρονική συγκυρία, αναφέρθηκε ο Διευθυντής Brand, Marketing και Επικοινωνίας της EY Ελλάδος.