ΓΔ: 1200.04 -0.02% Τζίρος: 108.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

FACEBOOK

Τί αλλάζει για τους τεχνολογικούς κολοσσούς μετά την απόφαση της ΕΕ

Σε περίπτωση που κάποιος από τους έξι κολοσσούς δεν συμμορφώνεται με τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στην Πράξη για τις Ψηφιακές Αγορές κινδυνεύει με πρόστιμα έως και 20% του παγκόσμιου τζίρου του.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Tαχεία καταβολή αποζημιώσεων στους πυρόπληκτους

«Μετά από ένα πραγματικά δύσκολο καλοκαίρι, νομίζω πως είναι καιρός να ξεκινήσω και πάλι να σας “ενοχλώ” κάθε Κυριακή» έγραψε στο Facebook ο Πρωθυπουργός επαναφέροντας τον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου.
Musk, Tesla, ilektrika autokinita
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το νέο Twitter λέγεται Threads και απειλεί την κυριαρχία του Ίλον Μασκ

Μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες από την έναρξη λειτουργίας της νέας εφαρμογής της Meta, δημιουργήθηκαν 50 εκατ. προφίλ. «Πυροβόλησε τα πόδια του» ο Μασκ με την επιβολή ορίων ανάγνωσης μηνυμάτων στο Twitter.
ΔΙΕΘΝΗ

Γιατί μπλοκάρει το Facebook δημοσιεύματα των καναδικών ΜΜΕ

Η Meta απέκλεισε τα δημοσιεύματα που προέρχονται από καναδικά μέσα ενημέρωσης ως αντίδραση στο νέο νόμο που υποχρεώνει τους τεχνολογικούς κολοσσούς της ψηφιακής οικονομίας να συνάπτουν δίκαιες εμπορικές συμφωνίες.
facebook
ΔΙΕΘΝΗ

Ευρωπαϊκό πρόστιμο - ρεκόρ στο Facebook για τα προσωπικά δεδομένα

Η ιρλανδική Επιτροπή Προστασίας Δεδομένων ανακοίνωσε ότι η Meta παραβίασε τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) όταν μετέφερε σωρεία προσωπικών δεδομένων Ευρωπαίων χρηστών του Facebook στις ΗΠΑ.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γυναίκες με ηγετικές θέσεις εγκαταλείπουν τον τομέα της τεχνολογίας

Οι τεχνολογικές εταιρείες προάγουν την καινοτομία αλλά θέτουν τις γυναίκες εργαζόμενες μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις, καθώς αντιμετωπίζουν σοβαρά εμπόδια στην εξέλιξή τους και εξαντλητικά ωράρια εργασίας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για τουρισμό: Το 2023 θα είναι ακόμα καλύτερο από το 2022

Ο εβδομαδιαίος απολογισμός του πρωθυπουργού, στο Facebook, αναφέρεται μεταξύ άλλων, στην εκπαίδευση, την αξιολόγηση στο Δημόσιο, τους ιστορικούς κινηματογράφους στο κέντρο της Αθήνας, και τον Τουρισμό.