ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:30:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

FRIGOGLASS

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε τέλεια καταιγίδα η Frigoglass: Οι προκλήσεις και η επόμενη ημέρα

Κλειστό παραμένει το εργοστάσιο στη Ρουμανία, μεγάλα προβλήματα με τη ρωσική μονάδα λόγω του πολέμου. Δύσκολη εξίσωση οι πληρωμές τόκων με αρνητικές ταμειακές ροές και χαμηλή στάθμη διαθεσίμων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Frigoglass: Αύξηση των πωλήσεων κατά 25% για το πρώτο τρίμηνο

Oι περιορισμοί στην εφοδιαστική αλυσίδα και οι πληθωριστικές πιέσεις στις τιμές πρώτων υλών και στο κόστος μεταφοράς στον κλάδο Επαγγελματικής Ψύξης έχουν επηρεάσει, και αναμένεται να συνεχίσουν να επηρεάζουν την εταιρεία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Frigoglass: Ποιος ο αντίκτυπος από την ρωσική επίθεση στην Ουκρανία

Το 14,5% και το 2,4% των πωλήσεων του Ομίλου αποτελούν οι αγορές της Ρωσίας και της Ουκρανίας σύμφωνα με τα μη ελεγμένα στοιχεία του 2021. Η θυγατρική στη Ρωσία αποτελεί το 20% του ενεργητικού του Ομίλου για το 2021.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Frigoglass: Έκτακτη ΓΣ για μείωση κεφαλαίου προς συμψηφισμό ζημιών

Η Συνέλευση ορίστηκε για τις 14 Δεκεμβρίου, με βασικό θέμα τη μείωση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 14,2 εκατ. με μείωση της ονομαστικής αξίας του συνόλου των μετοχών της από 0,10 ευρώ σε 0,06.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Frigoglass: Προκαταβολή 15 εκατ. ως αποζημίωση για τη Ρουμανία

Η συνολική ασφαλιστική αποζημίωση που σχετίζεται με τις υλικές ζημιές και τις επιπτώσεις από τη διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας που προκλήθηκαν από το περιστατικό πυρκαγιάς βρίσκεται υπό εκτίμηση από τις ασφαλιστικές εταιρείες.