ΓΔ: 1217.86 0.73% Τζίρος: 85.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ

Mitsotakis Kyriakos, Kivernisi, Kyvernisi
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το δίλημμα Μητσοτάκη στους ψηφοφόρους και τα στοιχήματα για υπουργεία

«ΝΔ ή ακυβερνησία», το βασικό εκλογικό δίλημμα του Κ. Μητσοτάκη με έμφαση σε θετικό αφήγημα. «Δεν υπάρχουν αμετακίνητοι υπουργοί, ούτε θα τηρηθεί κομματική επετηρίδα», το μήνυμα προς τα κομματικά στελέχη.
Kyriakos Mitsotakis, Kyvernisi, ND, Nea Dimokratia
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τρεις παγίδες στον δρόμο της ΝΔ προς την κατάκτηση αυτοδυναμίας

Αλαζονεία και εφησυχασμός αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο στις επαναληπτικές εκλογές, ενώ την ηγεσία της ΝΔ προβληματίζουν η πιθανή είσοδος μικρών κομμάτων στη Βουλή και συμπεριφορά των κεντρώων ψηφοφόρων.
Kyriakos Mitsotakis, Kyvernisi, ND, Nea Dimokratia
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η «μάχη» για τις υπουργικές καρέκλες: Τι θα μετρήσει ο Κ. Μητσοτάκης

Η συμβολή στον υπουργικό αγώνα και η έλλειψη έπαρσης, βασικά κριτήρια για τη συμμετοχή στην επόμενη κυβέρνηση. Ο ρόλος των δύο... απουσιολόγων και η προειδοποίηση σε όσους ράβουν πρόωρα υπουργικό κοστούμι.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ακτινογραφία μιας ιστορικής κάλπης: Θρίαμβος Μητσοτάκη, συντριβή ΣΥΡΙΖΑ

Το αποτέλεσμα που εξέπληξε και τους πιο αισιόδοξους στη ΝΔ, ο στόχος για περαιτέρω αύξηση ποσοστών στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και η μεγάλη ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τελευταίο σπριντ για τις κάλπες και το στοίχημα της αυτοδυναμίας

Οι τελευταίες προσπάθειες των κομμάτων για την προσέλκυση αναποφάσιστων και νέων ψηφοφόρων. Κλείνει την πόρτα στο ΠΑΣΟΚ ο Κ. Μητσοτάκης και θα επιδιώξει την αυτοδυναμία στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πώς ναυάγησε στην... Αγία Παρασκευή η κυβέρνηση συνεργασίας

Οι τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών στο ντιμπέιτ επιβεβαίωσαν ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ακολουθούν μοναχικούς δρόμους.. Δεν σκοπεύουν να συμπράξουν μετά την 21 Μαΐου, δίνουν ραντεβού στις κάλπες με ενισχυμένη αναλογική.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόβονται οι γέφυρες ΝΔ με ΠΑΣΟΚ, σκληρή μάχη στον χώρο του κέντρου

Σήμερα το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Πώς «καίγονται» τα σενάρια κυβερνητικής συνεργασίας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Σκληρή αντιπαράθεση των δύο κομμάτων για τους ψηφοφόρους του «μεσαίου χώρου». Στο 12% το ποσοστό των αναποφάσιστων.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το άτυπο ντιμπέιτ Μητσοτάκη - Τσίπρα: Πώς διασταύρωσαν τα ξίφη τους

Παράλληλες τηλεοπτικές συνεντεύξεις των δύο αρχηγών με «διάλογο» για όλα. Τι είπαν για την οικονομία, τον σχηματισμό κυβέρνησης και για τη... χρήση του κυβερνητικού αεροσκάφους στην προεκλογική εκστρατεία.