ΓΔ: 1422.32 1.30% Τζίρος: 88.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

GRANT THORNTON

Αισιόδοξες οι επιχειρήσεις για τα κέρδη, «βλέπουν» νέες ανατιμήσεις

Έξι στις δέκα επιχειρήσεις δηλώνουν σε έρευνα της Grant Thornton ότι θα αυξήσουν τις τιμές, μόνο μία στις δέκα ετοιμάζει μειώσεις. Περιμένουν αύξηση τζίρου και κερδών, αλλά η αβεβαιότητα θα συγκρατήσει τις επενδύσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δικαιώνει το υπ. Ανάπτυξης η Grant Thornton για τις «γωνίες ανακύκλωσης»

Διαψεύδει το υπουργείο τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για «σκάνδαλο» στη διαχείριση κοινοτικών κονδυλίων και τονίζει ότι η μελέτη που εκπόνησε η Grant Thornton κατόπιν συνεννόησης με τις Βρυξέλλες δικαιώνει τις θέσεις της κυβέρνησης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Οικον. Πανεπιστημίου και της Grant Thornton

Στόχος είναι η ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών για την στήριξη της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της έρευνας και της διασύνδεσης των αποφοίτων του ΟΠΑ με την αγορά εργασίας.
Grant Thorton
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Grant Thornton: Ποια η σημασία της βιώσιμης ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις

Όπως αναφέρει η Κατερίνα Κατσούλη, Director ESG & Sustainability στην Grant Thornton Greece, μελετώντας τις διεθνείς τάσεις διαπιστώνουμε πως η βιώσιμη ανάπτυξη έχει πλέον καταστεί το στρατηγικό επίκεντρο για τις παγκοσμίου φήμης και επικερδείς επιχειρήσεις.
Oikonomia, Economy, Ellada, Greece
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συγκρατημένη αισιοδοξία των επιχειρηματιών για την πορεία της οικονομίας

Η ελληνική οικονομία έχει καταγράψει ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης στο α' εξάμηνο του 2022 σύμφωνα με έρευνα της Grant Thornton, με την τάση να παραμένει ανοδική και στο τρίτο τρίμηνο του έτους.