ΓΔ: 825.02 0.95% Τζίρος: 57.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

GRANT THORNTON

ΑΠΟΨΕΙΣ

Τράπεζες: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός και το μέλλον των καταστημάτων

Η προσέλκυση και διατήρηση πελατών στην εποχή των ψηφιακών συναλλαγών και ο ρόλος που μπορούν να έχουν τα δίκτυα καταστημάτων στην εκπαίδευση των συναλλασσόμενων στα νέα τραπεζικά προϊόντα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι προκλήσεις για το λιανικό εμπόριο μετά την πανδημία

Σύμφωνα με έρευνα της Grant Thornton οι καταναλωτικές συνήθειες άλλαξαν την περίοδο της πανδημίας με το λιανικό εμπόριο να έχει να αντιμετωπίσει προκλήσεις σχετικά με την διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας.
recession
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΑΕΠ γυρίζει πίσω στο 2017, πλήττει 7 στις 10 επιχειρήσεις ο ιός

Τις βαριές επιδράσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις αναδεικνύει έρευνα της Grant Thornton. Χάνουν ρευστότητα 5,6 δισ. ευρώ 17.000 επιχειρήσεις, έως -52% η μείωση τζίρου κατά κλάδο και έως -227% η μείωση EBITDA.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Grant Thornton: Θα χρειαστούν μέτρα για την ανάκαμψη της οικονομίας μετά την πανδημία

Θα πρέπει να υπάρξουν μέτρα που κινηθούν σε δυο άξονες. Το θέμα της ρευστότητας προς τις επιχειρήσεις από τις τράπεζες και το ζήτημα της φορολογίας που θα λύσει η κυβέρνηση.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Πανδημία και οικονομικό κόστος: Μετάβαση σε νέα Εποχή;»,

Τις προκλήσεις για την παγκόσμια οικονομία εξαιτίας της επιδημίας και τον κίνδυνο να οδηγήσει σε μια πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης αναλύει σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Grant Thornton, ο πρόεδρος της εταιρίας Νικόλαος Καραμούζης.