ΓΔ: 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 19:44:49
bd-image

Γενική Εμπορίου & Βιομηχανίας: Νέος επικεφαλής της μονάδας εσωτερικού ελέγχου

Με επιστολή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών η εταιρεία ενημερώνει για τον νέος επικεφαλής της μονάδας εσωτερικού ελέγχου

Η εταιρεία «ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Α.Ε.» γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό και τις εποπτικές αρχές, ότι σύμφωνα με την από 12.01.2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, έπειτα από αξιολόγηση και πρόταση των  Επιτροπών Ελέγχου και Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων, νέος Εσωτερικός Ελεγκτής και Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου ορίστηκε η κα Νικολέτα Κούρβα, σε αντικατάσταση του κ. Ευάγγελου Κατσάμπαλου που θα ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι και την Παρασκευή 13η Ιανουαρίου 2023.

Η κα Κούρβα, πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 15 του ν.4706/2020, ήτοι είναι στέλεχος πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, έχει προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία, δεν τυγχάνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας, δεν έχει στενούς δεσμούς με οποιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της παραπάνω θέσης.

Η κα Κούρβα είναι κάτοχος πτυχίου του τομέα Οικονομικής Επιστήμης του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (στο εξής ΟΠΑ) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου της Εφαρμοσμένης Οικονομίας και Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του ΟΠΑ.

Η κα Κούρβα είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών και διαθέτει εμπειρία έχοντας απασχοληθεί κατά τη περίοδο από 1η Απριλίου 2014 έως την 30η Σεπτεμβρίου 2022, οπότε και αποχώρησε, ως στέλεχος Οικονομικών Υπηρεσιών στην Εταιρεία, αποκτώντας γνώση και εμπειρία από την εφαρμογή ελεγκτικών μηχανισμών επί των διαδικασιών λειτουργίας της. Περαιτέρω, διαθέτει ακέραια προσωπικότητα, εντιμότητα, πρακτική σκέψη και πνεύμα επικοινωνίας και συνεργασίας.

Η κα Κούρβα αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου από την Δευτέρα 16η Ιανουαρίου 2023.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στολισμός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συγκρατημένη η κίνηση στην αγορά για τα Χριστούγεννα

Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά της Θεσσαλονίκης, αλλά οι αγορές γίνονται με μέτρο λόγω ακρίβειας και βροχής. Στα κρεοπωλεία κυριαρχεί το χοιρινό, σταθερές τιμές στα αρτοποιεία, ήπια κίνηση στα ζαχαροπλαστεία.
Διάδρομος σούπερ μάρκετ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εορταστικό ρεκόρ τζίρου, ασφυκτικά περιθώρια: Η μεγάλη μάχη στα σούπερ μάρκετ

Ο τζίρος του δεύτερου 15θήμερου του Δεκεμβρίου εκτιμάται στο 1,5 δισ. ευρώ. σκληρός ανταγωνισμός και πιεσμένα περιθώρια κέρδους σε μια αγορά που συγκεντρώνεται σε λίγους ισχυρούς παίκτες ενόψει χρονιάς - ρεκόρ.
Κουτί «Made in China»
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Ξεκινούν ξανά οι εξαγωγές κατεψυγμένου χοιρινού στη Σιγκαπούρη

Η Κίνα ξεκινά ξανά τις εξαγωγές χοιρινού κρέατος στη Σιγκαπούρη, μετά την άρση της απαγόρευσης που ίσχυε από το 2018 λόγω Αφρικανικής Πανώλης. Τα πρώτα φορτία αναμένονται σε λίγο παραπάνω από έναν μήνα.
Εμπορευματοκιβώτια Κίνας ΕΕ
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Προσωρινοί δασμοί στα ευρωπαϊκά γαλακτοκομικά από το Πεκίνο

Η Κίνα θα επιβάλλει προσωρινούς δασμούς έως 42,7% σε ορισμένα γαλακτοκομικά προϊόντα από την ΕΕ από 23 Δεκεμβρίου, λόγω επιδοτήσεων που θεωρεί ότι πλήττουν τη δική της βιομηχανία, κλιμακώνοντας τις εμπορικές εντάσεις.