ΓΔ: 2559.18 -0.35% Τζίρος: 356.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Bd Image

Motor Oil: Αγορές ιδίων μετοχών

Για την αγορά ιδίων μετοχών ενημέρωσε με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών η εταιρεία.

Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει ότι στις 24 Απριλίου 2023 προέβη σε αγορά 8.000 μετοχών της Εταιρείας συνολικής αξίας Ευρώ 176.872,00  (μέση τιμή κτήσης: Ευρώ 22,109 ανά μετοχή).

Ο συνολικός αριθμός ιδίων μετοχών που κατέχει η Εταιρεία ανέρχεται σε 2.343.195 που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2,12% του μετοχικού της κεφαλαίου. Η μέση τιμή κτήσης των ιδίων μετοχών ανέρχεται σε Ευρώ 17,262 ανά μετοχή.

 

Μαρούσι, 25 Απριλίου 2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούρου: Να διερευνηθεί πλήρως η έκρηξη στη Motor Oil, να αποδοθούν ευθύνες

Η Ρένα Δούρου σχολιάζει πως όσο η κυβέρνηση προσπαθεί να αποκρύψει τα προβλήματα στους εργασιακούς χώρους, τα στοιχεία γίνονται πιο σκληρά. Ζητά πλήρη διαλεύκανση της έκρηξης στη Motor Oil και απόδοση ευθυνών.
ασθενοφόρο Citroën Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπέκυψε ο ένας τραυματίας της έκρηξης στη Motor Oil

Η Motor Oil ανακοίνωσε με λύπη τον θάνατο ενός εκ των δύο εργαζομένων που τραυματίστηκαν σοβαρά μετά την έκρηξη στις εγκαταστάσεις στους Αγίους Θεοδώρους. Η υγεία του δεύτερου παραμένει κρίσιμη και η εταιρεία εκφράζει συλλυπητήρια.
Γιώργος Περιστέρης, Γιάννης Βαρδινογιάννης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΗΡΩΝ - NRG: Η συνένωση που αλλάζει τον ανταγωνισμό στην αγορά ενέργειας

H συνένωση των ΗΡΩΝ και NRG δημιουργεί τον τρίτο πόλο στην ενεργειακή αγορά μετά τις ΔΕΗ και Metlen, αλλάζοντας τα δεδομένα στην αγορά και τον ανταγωνισμό. Πότε αναμένεται η ολοκλήρωση του deal.