ΓΔ: 2342.08 0.58% Τζίρος: 106.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:52:43
bd-image

Alpha Bank: Αποχώρηση του Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου

Για την αποχώρηση του επικεφαλής της μονάδας εσωτερικού ελέγχου ενημέρωσε με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών η τράπεζα.

Αποχώρηση του Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου [3.5.2023]

Ανακοίνωση

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασίλης Ψάλτης
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Έρχεται(;) ρύθμιση για Ηρακλή, οι υποσχέσεις της Alpha και οι πτήσεις Δένδια

Η κυβέρνηση εξετάζει ρύθμιση για τις εγγυήσεις του Ηρακλή, οι υποσχέσεις της Alpha σε αναλυτές, ιπτάμενος ο Νίκος Δένδιας, στα ύψη η χονδρική στο ρεύμα, χάκερ χτυπούν την Ελλάδα, το ζόρι με τα ενοίκιο και το πικρό ψωμί για τους αρτοποιούς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τέλος στην έγκριση SSM για μερίσματα: Έρχεται νέο πλαίσιο για τις τράπεζες

Οι εποπτικές αρχές οδεύουν προς άρση της υποχρέωσης έγκρισης μερισμάτων των ελληνικών τραπεζών από SSM/ΕΚΤ έναν από τους τελευταίους περιορισμούς – κληρονομία της μεγάλης κρίσης. Ανοίγει ο δρόμος για υψηλότερες διανομές.
Κτίριο Alpha Bank
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Alpha Bank: Πάνω από 3,5 δισ. οι προσφορές για το 7ετές ομόλογο

Η Alpha Bank ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση 7ετούς ομολόγου 750 εκατ. ευρώ, το οποίο προσέλκυσε προσφορές άνω των 3,5 δισ. ευρώ, με επιτόκιο 3,5%, αποτυπώνοντας υψηλή εμπιστοσύνη διεθνών επενδυτών στη στρατηγική της.