ΓΔ: 1194.1 -0.52% Τζίρος: 72.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:20:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
bd-image

Intracom: Ανακοίνωση

Ανακοίνωση

Μαρούσι, 9 Μαΐου 2023 – Η INTRACOM HOLDINGS (ATHEX: INTKA) ανακοινώνει ότι, η INTRACOM TECHNOLOGIES S.a.r.l, θυγατρική του Ομίλου INTRACOM HOLDINGS, υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία με την ISRAEL AEROSPACE INDUSTRIES Ltd (IAI) για την πώληση και μεταβίβαση ποσοστού 90,91%, ήτοι 23.103.305 Ονομαστικών μετοχών της INTRACOM DEFENSE (IDE), ελληνικής εταιρείας με μακροχρόνια διεθνή παρουσία και αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων. Σημειώνεται ότι το υπόλοιπο ποσοστό 9,09% μετοχών της IDE ανήκει σε ανώτατα και ανώτερα στελέχη της IDE.

Η αξία της συναλλαγής ανέρχεται σε € 60 εκατ. περίπου και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του β΄τριμήνου του 2023, εφόσον έχουν πληρωθεί οι προβλεπόμενοι όροι και αιρέσεις και έχουν χορηγηθεί οι απαραίτητες εγκρίσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

bd-image
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Intracom: Υποβολή υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης για τις μετοχές της Κλουκίνας

Σε ανακοίνωση για την υποβολή υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης για την απόκτηση των κοινών μετοχών της Κλουκίνας προχώρησε στο Χρηματιστήριο Αθηνών η εταιρεία.
bd-image
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Intracom: Αποτελέσματα ψηφοφορίας και αποφάσεις επαναληπτικής ΓΣ

Στη γνωστοποίηση των αποφάσεων και των αποτελεσμάτων ψηφοφορίας στην επαναληπτική συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης προχώρησε με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών η εταιρεία.