ΓΔ: 2225.74 -2.63% Τζίρος: 330.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Bd Image

ΑΒΑΞ: Γνωστοποίηση για μεταβολή ποσοστού μετόχων

Στη γνωστοποίηση για μεταβολή ποσοστού μετόχων σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου προχώρησε μέσω ανακοίνωσής της στο Χρηματιστήριο Αθηνών η εταιρεία.

Συνημμένο αρχείο pdf.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ Ν.3556/2007

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαγγέλης Μαρινάκης
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Με πίεση η πρεμιέρα Μαρινάκη στο Όσλο, οι τράπεζες στο Λονδίνο και νέα έργα

Οι πρότυπες προτάσεις που ξεμπλοκάρουν έργα άνω του 1,5 δισ. ευρώ στην Αττική, ζεστό χρήμα στα Ταμεία της Avax, η γεμάτη ατζέντα των τραπεζιτών στο Λονδίνο, τα Στενά του Ορμούζ και η πίεση στη μετοχή της Capital Tankers.
Διατρητικό μηχάνημα σήραγγας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραμμή 4: Ο μετροπόντικας «Αθηνά» έφτασε στο φρέαρ Ευαγγελισμού

Η «Αθηνά» ολοκλήρωσε διάνοιξη 5,1 χλμ. και έφτασε στο φρέαρ Ευαγγελισμού, σημειώνοντας τεχνικό ορόσημο για τη Γραμμή 4. Μαζί με τη «Νίκη» έχουν ανοίξει περίπου 8 από τα 12,8 χλμ. της νέας γραμμής.
Μηχάνημα AVAX σε σήραγγα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζωντανή μετάδοση: Η «Αθηνά» διασχίζει το φρέαρ Ευαγγελισμού την Πέμπτη

Η «Αθηνά», ο μετροπόντικας της Γραμμής 4 του Μετρό, θα εμφανιστεί το πρωί της Πέμπτης στο φρέαρ Ευαγγελισμού, έχοντας ήδη διανοίξει 5,1 χλμ σήραγγας και τοποθετήσει 3.393 δαχτυλίδια, πριν αποσυναρμολογηθεί για επόμενη χρήση.